📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Apie wolrd of warcraft
28 žinutės · 11,863 peržiūros
🕐 2010-12-18 18:00 #1
Tai va noriu suzinoti ar kaip jus manote,,, ar wow`as didina noliferiskuma?
🕐 2010-12-18 18:11 #2
Apskritai visi MMO didina "noliferiškumą", tesiog WoW yra populiariausias ir savaime suprantama jame daugiausia noliferių. Bet tikrai galiu pasakyt, kad 70% WoW žaidėjų nera noliferiai.
🕐 2010-12-18 18:12 #3
Nuo WoW'o prasidejo tas nolifinimas, as jo nelosiau, pirmas zaistas MMO tai buvo Lineage 2 C4 :)
🕐 2010-12-18 18:23 #4
Zaidziu WoW bet "noliferis" nepalikau :)
Redaguota 2010-12-18 18:25
🕐 2010-12-18 19:30 #5
Nzn as jo nelosiu nes manes tokie game netrauke bet manau draugas grynas noliferis nes sedi iki 4 ryto tada tik aina miegot. Galiu dar pasakyt ne vien tik MMO zaidima traukentis, ir ira geru shooter per interneta tokiu kaip cs css populerus cod 4 SWAT jie taip pat kele noliferiskuma bet kaip judita sake ira labai nedauk % ju
🕐 2010-12-18 19:38 #6
Cs, cod ir visi kiti multiplayer ir yra MMO. Kuri laika zaidziau ir wow, man jis nepatiko ir niekuo ilgam nepritrauke.
🕐 2010-12-18 20:31 #7
Tortas parašė:
Cs, cod ir visi kiti multiplayer ir yra MMO. Kuri laika zaidziau ir wow, man jis nepatiko ir niekuo ilgam nepritrauke.

Cod yra MMORPG?Norėjai pasakyt gal FPS?Dar kad tokių yra nežinojau...
Wow nelošiau ir nelošiu,nekimba mmorpg man...
🕐 2010-12-18 20:36 #8
universall parašė:
BlackSet durnas tu ar kas tau? WoW liga nejuokink.

WOW liga, deje taip MMO liga patvirtinta jau mokslininku. Kai bet koks MMO uzveda, tai jau yra MMO liga, bet WOW itraukia labiausiai, todel si karta BlackSet buvo teisus del WOW ligos
🕐 2010-12-18 20:53 #9
Avitus parašė:
[quote]Tortas parašė:

Cod yra MMORPG?Norėjai pasakyt gal FPS?
Wow nelošiau ir nelošiu,nekimba mmorpg man...[/quote]

bet tu dx gal? supranti kuo skirias mmo ir mmorpg? mmo-massive multiplayer online... mmorpg- massive multiplayer online role play gaming... tad skirk biski dalykus kai vienas sako kad mmo o tu sakai kad mmorpg???? * eik pasiskaityk gal i games,lt ar dar kur,,,
🕐 2010-12-18 20:56 #10
lukonic parašė:
[quote]Avitus parašė:
[quote]Tortas parašė:

bet tu dx gal? supranti kuo skirias mmo ir mmorpg? mmo-massive multiplayer online... mmorpg- massive multiplayer online role play gaming... tad skirk biski dalykus kai vienas sako kad mmo o tu sakai kad mmorpg???? * eik pasiskaityk gal i games,lt ar dar kur,,,[/quote]
E loxelis biškį apsiramink ok?Sumaišiau 2 dalykus.
🕐 2010-12-18 20:59 #11
Avitus parašė:
[quote]lukonic parašė:
[quote]Avitus parašė:
[quote]Tortas parašė:

bet tu dx gal? supranti kuo skirias mmo ir mmorpg? mmo-massive multiplayer online... mmorpg- massive multiplayer online role play gaming... tad skirk biski dalykus kai vienas sako kad mmo o tu sakai kad mmorpg???? * eik pasiskaityk gal i games,lt ar dar kur,,,[/quote]
E loxelis biškį apsiramink ok?Sumaišiau 2 dalykus.[/quote]

biski susimaisei :DDD
🕐 2010-12-18 21:02 #12
Luconic, kolega, mazink apsukas, dar nuo nervu kokia bjauria liga pasigausi.
🕐 2010-12-18 21:06 #13
Pavelas parašė:
Luconic, kolega, mazink apsukas, dar nuo nervu kokia bjauria liga pasigausi.

kede be ratuku, net nesisuka tad mazint apsuku man neimanoma :D
🕐 2010-12-18 21:36 #14
lukonic parašė:
Tai va noriu suzinoti ar kaip jus manote,,, ar wow`as didina noliferiskuma?

Žinoma didina, kaip ir visi kiti žaidimai. Akivaizdu.
🕐 2010-12-18 23:08 #15
Ir taip aisku, kad visi MMORPG YRA NOLIFE'RIU ZAIDIMAI:D! Nafik dar temas kuriat tokias?|-)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti