📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Lagas..
5 žinutės · 1,606 peržiūros
🕐 2014-11-19 14:54 #1
Sveiki,man po Windows perašymo ar po moniko keitimo nepamenu prasidėjo žaidimų lagai..Kiek pamenu prieš moniko keitima ir windows perašyma dirt 2 nelagindavo čia kaip pvz.O po tu 2 dalyku man pradėjo laginti netgi pats dirt 2...Kompiuteryje jokios dalis nekeistos.Vaizdo driver'iai naujausi.Ar tai gali būt kad monikas tiesiog senesnis pas mane nes seniau pas mane buvo televizorius panaudotas vietoi monitoriaus :d Bet paskui kai anteną gavom mama ji pasieme.Tai teko pasimti mažesni ir stora moniką gal dėl to..Tai krč kas galit padėkit.
🕐 2014-11-19 16:04 #2
O tu paziurek ar tikrai i vaizdo plokstes lizda monitoriaus laida ikisai, nes ten yra 2 tokie patys lizdai, vienas vaizdo plokstes idetos, o kitas integruotos (tiksliai nezinau).
Redaguota 2014-11-19 16:05
🕐 2014-11-19 16:07 #3
TheBurst parašė:
O tu paziurek ar tikrai i vaizdo plokstes lizda monitoriaus laida ikisai, nes ten yra 2 tokie patys lizdai, vienas vaizdo plokstes idetos, o kitas integruotos (tiksliai nezinau).
Nu taip
į vaizdo plokštes lizdą įkišau.
🕐 2014-11-19 17:41 #4
Jai nusipirkai didesni monitoriu gali laginti del didesnes rezoliucijos, gali buti kad vaizdo plokste nebeisnesa
🕐 2014-11-20 13:22 #5
O_o parašė:
Jai nusipirkai didesni monitoriu gali laginti del didesnes rezoliucijos, gali buti kad vaizdo plokste nebeisnesa
Mažesnis kaip tik.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti