📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
jeigu kas ruosiates garrys mod pirkti
5 žinutės · 2,129 peržiūros
🕐 2014-11-20 14:38 #1
sveiki, jeigu kas norit arba galvojat pirkti garry's mod ant steamo pakvieskit fwt_edvis steame, turiu 50% kupona su kuriuo zaidimas kainuos 4.99 vietoj 7.99. kuponas laikinas
🕐 2014-11-20 17:20 #2
egkan parašė:
[quote]FwT parašė:
sveiki, jeigu kas norit arba galvojat pirkti garry's mod ant steamo pakvieskit fwt_edvis steame, turiu 50% kupona su kuriuo zaidimas kainuos 4.99 vietoj 7.99. kuponas laikinas

Nu tau vaikeli tik 1 žodis tinka: Amatuer :D Garrys Mod Gift'o kaina yra 1 key ~ 2€ iš Market. Ir HumbleBundle link 1 TOD ~ 0.75€ iš Market.[/quote]
nevisi naudojasi budle ir t.t tai kas ruosis is market pirkt per steam tam tiks ir prasyciau be visu tu ,,vaikeli'' apseit nesvarbu pasaipiai ar ne.
🕐 2014-11-20 22:07 #3
egkan parašė:
[quote]FwT parašė:

Nu tau vaikeli tik 1 žodis tinka: Amatuer :D Garrys Mod Gift'o kaina yra 1 key ~ 2€ iš Market. Ir HumbleBundle link 1 TOD ~ 0.75€ iš Market.[/quote]
vaikeli :D tu bent zinai kiek man metu? pastebejau visur kisa ta zodi nors patys mazvaikiai dazniausiai buna. kas nores tas susisieks ir nusipirks zaidima uz puse kainos, nes man tie kuponai nereikalingi.
🕐 2015-02-25 22:28 #4
FwT parašė:
[quote]egkan parašė:
[quote]FwT parašė:

vaikeli :D tu bent zinai kiek man metu? pastebejau visur kisa ta zodi nors patys mazvaikiai dazniausiai buna. kas nores tas susisieks ir nusipirks zaidima uz puse kainos, nes man tie kuponai nereikalingi.[/quote] Malonų ane tik stumtį tau ant kitų kai * vaikų darželis :D
Redaguota 2015-02-25 22:29
🕐 2015-02-25 23:22 #5
SlimyNinja parašė:
[quote]FwT parašė:
[quote]egkan parašė:
[quote]FwT parašė:

vaikeli :D tu bent zinai kiek man metu? pastebejau visur kisa ta zodi nors patys mazvaikiai dazniausiai buna. kas nores tas susisieks ir nusipirks zaidima uz puse kainos, nes man tie kuponai nereikalingi.[/quote] Malonų ane tik stumtį tau ant kitų kai * vaikų darželis :D[/quote]

Užteks dergtis vienam iš kito
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti