📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
CS:GO.
7 žinutės · 2,349 peržiūros
🕐 2014-12-01 22:17 #1
Sveiki , kaip matote iš temos pavadinimo visą esmė bus apie cs;go , reikėtu žmonių žaisti competitive.
rankai būtų gerai nuo Gold nova I iki MG 2. Norintis prisijungti kvieskit į steamą. steamcommunity.com/id/Extreamas Pats esu gold nova II , turim MG 1 Žmogeli dažnai lošianti.
TEMOJE PAGEIDAUTINA BUTU KAD NERAŠYTUMĖT NIEKO , NEBENT KAS SUSIJE SU CS:GO.
Redaguota 2014-12-01 22:17
🕐 2014-12-02 07:11 #2
Sveikas, steame turiu tave, tik gal tu nieko pries jei rankas prastesnis? Nes as competitive nedaug zaides, 7 matchai won tai ntr dar skill group, bet manau pagal tikra skill buciau goldas, tik prireiktu biski laiko pasikelt.
🕐 2014-12-02 11:46 #3
Mes ieskome zmoniu, kurie tikrai butu nusiteike stengtis ir tobuleti cs:go zaidime, ieskom bent jau siek tiek patyrusiu zmoniu, kurie moketu kiekvienam main mape bent po kelis flash, smoke spotus, ir sugebetu bendradarbiauti.
Jei noresite zaist su mumis, nenustebkite nes vyks naturali atranka, po keliu mapu suzaidimo jei pasirodysit nieko gero, i komanda nepriimsim.

Komandos tikslai butu, ismokti gerai zaisti cs:go, pasikelti kiekvienam komandos nariui bent jau iki dmg ranko ir nuo tada keltis zaisti i faceit ir dalyvauti turnyruose.

Butina tureti mikrafona, ir ranka kaip jau, kad ir minejo maziausiai gold nova.

Dar turime vietos 3 zmonem.

P.s. Jeigu jus manote, kad cs:go bet kuriuo momentu jum gali pabosti, geriau ne nesisiulykite i komanda.
Redaguota 2014-12-02 11:49
🕐 2014-12-02 17:12 #4
No offense,bet vos tik gavai knife iškarto komanda kuriama :D biški keistai atrodo. Nžn gal prisidėsiu, bet ši savaitė mokslai užkrauta tai nebent kitą. Rank : Nova 4/MG1 vinguriuoju kolkas tarp tų.
🕐 2014-12-02 17:22 #5
R0x0y parašė:
No offense,bet vos tik gavai knife iškarto komanda kuriama :D biški keistai atrodo. Nžn gal prisidėsiu, bet ši savaitė mokslai užkrauta tai nebent kitą. Rank : Nova 4/MG1 vinguriuoju kolkas tarp tų.
Galesi prisijunkt, ne del knife kuriama, o del to, kad mes su extreamu pradejome greitai tobuleti zaidime.
🕐 2014-12-02 17:54 #6
o tai jus su extreamu jau komandoj tipo?
🕐 2014-12-02 21:07 #7
Jei kas norite prisidėti , vis dar galite rašyti man . Be to pats jau esu Gold nova 3.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti