📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
reikia pagalbos instaliuoti CoD:MW3
5 žinutės · 1,765 peržiūros
🕐 2014-12-02 14:39 #1
Sveiki as su problema tokia rimta nu man ji rimta bentjau :D nu tai ta problema kad negaliu suinstaliuoti CoD:MW3 as turiu jo diska isidedu viskas normaliai ijungia instaliavimo lentele ten tokia steam forma nes zaidimas ant steamo yra tai ok suspaudzioju visur next next ir kai jau rodo kad instaliuoja (viskas nuotraukoi) tai biski nesamone nes rodo kad installed 0/14,2 GB o istikruju jis neinstaliuoja man zaidimo o siuncia jį zinau kaikam tai pasirodys kvaila kas turi greitus intikus bet mano internetas letas net nuotraukoi matosi koks letas tai ir reikia pagalbos is jusu ar bent patarimo ka daryt nes tikrai nesiruosiu laukt 15h kad suinstaliuotu 1 zaidima kuri gali suinstaliuot per 10-20minuciu tai

klausimas tas ka daryt kad man jo nesiustu o instaliuotu is disko?

tiesa diskas yra visiskai svarus nesubraizytas :)

2. atvejis buna kad idedu MW3 diska bet jis ten nei sukasi nei ka nu nesigirdi lyginant kai idedu kitus diskus su zaidimais nu bet atsiranda my computeri ten piktograma MW3 ieinu i folderi ar diska ir setup.exe spaudziu tada viskas per nauja bet kai instaliuoja buna taip
kaip matot nei jis ka daro nieko nevyksta laukiau pusvalandi ir vis tas pas vaizdas
Redaguota 2014-12-02 15:06
🕐 2014-12-02 15:32 #2
tai gal cia taip padaryta, kad diskas siustu is steamo? tipo kazkokia programele uzkoduota, nezinau as technologiju :D as irgi steam turiu, tai parsisiunciu instaliuoju ir viskas gerai. o tipo yra diskai su zaidimu, ir dar ideda i steam?
🕐 2014-12-02 15:38 #3
Makaroni parašė:
tai gal cia taip padaryta, kad diskas siustu is steamo? tipo kazkokia programele uzkoduota, nezinau as technologiju :D as irgi steam turiu, tai parsisiunciu instaliuoju ir viskas gerai. o tipo yra diskai su zaidimu, ir dar ideda i steam?

Nu jo tokie diskai yra nu tiksliau tu idedi diska tau atidaro steam ir reikia koda ivest ivedi ir instaliuoja is disko nes as turiu dar brink geima diske su juo tai viskas normaliai ir jis dar senesnis nei mano mw3 diskas ir nebandykim krypti nuo temos :)
🕐 2014-12-02 17:11 #4
Gal pabandyk nuo steamo atsijungt, o kai pradės instaliuot vėl prisijunk?
Redaguota 2014-12-02 17:12
🕐 2014-12-02 17:18 #5
nu nemanau tada dazniausiai ijungia automatiskai steama kad suinstaliuotu i jį ir kai ji ijungia vel ta pati dainele kad nesiinstaliuoja bet beda ta kad kai ikisu diską nesigirdi kad jis ten kazka darytu nu suktusi ar ka kad pasileistu autorun automatiskai kad paruostu ta diska diegimui nes kadangi net tada kai instaliuoju ir kai pakirsta tas diskas nesisuka viduje nezinau del ko bet kiti diskai nu kiti geimai tai ju diskai sukasi ir nuskaito normaliai
Redaguota 2014-12-02 17:18
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti