Kaip supratot iš temos pavadinimo man reikia failų talpyklos į kuria galėčiau sukelti 13GB nuotraukų, tarp jų ir vaizdo įrašai, būtų gerai kad susikeltų visi folderiai ir juose esantys failai, beabejo būtų šaunu kad ir keltų greitai o bekeliant užmigus kompiuteriui toliau keltų nes visi šie išvardinti dalykai Google Drive vieni minusai.. Iš anksto ačiū.
R0x0y parašė:
[quote]Rufinaz parašė:
Kaip supratot iš temos pavadinimo man reikia failų talpyklos į kuria galėčiau sukelti 13GB nuotraukų, tarp jų ir vaizdo įrašai, būtų gerai kad susikeltų visi folderiai ir juose esantys failai, beabejo būtų šaunu kad ir keltų greitai o bekeliant užmigus kompiuteriui toliau keltų nes visi šie išvardinti dalykai Google Drive vieni minusai.. Iš anksto ačiū.
Dropboxo premiumas nebent, o užmigus kompiuteriui nesvarbu kokia programa, vistiek nekels. Ir greito kelimo tikrai nesitikėk, 13 GB jau vien dropboxe geras 4-5 h kelsi, o jis vienas iš geriausiu dabar. Čia jau geriau būtu HDD nusipirkt kokį 1 TB, nors tau daug mažiau reik bus ir ateičiai, arba tiesiog flasha naudot.[/quote]Dėl HDD seniau galvojau bet man jo nereikia o tie failai mamos, siulyčiau jai nusipirkt, bet kaip visad sakys "Man tokių dalykų nereikia", fkeshas pas mane tik 4GB, kas svarbiausia tai kad keliant tuos failus t.y. nuotraukas į Google drive'ą man interneto ryšys sulėtėja ir naršyt neymanoma per failų kėlima, na pamėginsiu tą DropBox'ą.
Jei ką dar gero sugalvosit, parašykit.
Edit: DropBox'as nepaėjo, jame tik 2GB vietos.
Redaguota 2014-12-16 16:58