Sveiki, svarstau pasisavinti ETS 2 ir norėčiau sužinoti iš jūsų kodėl gi jis toks yra populiarus ir įdomus? tiesiog norėčiau sužinot dėl kokiu priežasčių? ką jis tokio turi?
Dq iš anksto :)
Nu ka zinau man tai labai didelio ispudzio nepadare istryniau po savaites kadangi vazinejant per visokias salis viskas kartojasi dazniausiai tie patys namai, gamta nes tik ispradziu ir man atrode nerealus zaidimas
Turiu taip pat ir galiu visai smagu jei losi mp su draugais dar ji :)
Jei mp žaisi pirk, bet jai sp tai greit atsibos.
Puikus zaidimas, jei dar turi vaira, tada isvis pasaka. Pats zaidziu su malonumu, jau ne viena savaite ir ne viena menesi.
jei tikiesi malonaus zaidimo su klaviatura - tikrai neapsimoka
Žaidimas yra gan linksmas, jei nusiperki kelis DLC. Aš pražaidžiau apie 28-30 valandų, po to ištryniau. Man ne tokio tipo žaidimai patinka. Bet visada gali išbandyti Steam Demo, o tik po to pilną versiją pirkti.
Redaguota 2014-12-19 20:58
na vairą aš turiu, bei Mp nusipirkau dabar
Tikrai verta pirkti,o kas sako kad su klaviatūra malonumo nepajus galbūt,bet aš visąlaiką su klaviatūra vairuoju ir man nereikia nei vairo.
Jei turi vairą ir gerą kompą tada žiauriai geras žaidimas, tikrai įpač per sale kaip tokam žaidimui tikrai kaina per daug maža. Bet jei neturi nei to nei to tada nemanau kad apsimoka. Pats pražaides su pele virš 150h...
MP yra community modas, jį reikia siūstis ne pirkti(Nemokamas)
Slowly parašė:
Jei turi vairą ir gerą kompą tada žiauriai geras žaidimas, tikrai įpač per sale kaip tokam žaidimui tikrai kaina per daug maža. Bet jei neturi nei to nei to tada nemanau kad apsimoka. Pats pražaides su pele virš 150h...
MP yra community modas, jį reikia siūstis ne pirkti(Nemokamas)
Aišku, aš galvojau jis 'integruotas' į žaidimą
Redaguota 2014-12-19 21:12
G27 + Oculus Rift + ETS 2 = ilgos orgazmo valandos. Pats prazaides virs 120 ar 130 valandu, ir dar nenusibodo. Nors zaidziu su klaviatura, man tai nekelia problemu.