Sveiki, turiu klausimą tiems, kurie naudojasi bent viena iš šių kortelių. Kuri būtų geriau? man jos reikia, kad galėčiau prisirišti prie paypal. Be to, man yra 17m.
Rekomenduočiau Swed. Daug galimybių, paprasta naudotis ir jaunimo programa, kurią galėsi su laiku pakeisti. :) Naudoju ir džiaugiuosi.
kzn asmeniškai turiu swedo kreditine tai problemų kažkokių nėra.. dėl SEB nzn.
Turiu SEB, galiu visur atsiskaityti (internete taip pat), pririšti prie PayPal ir kt., MasterCard
Rekomenduoju SwedBank, tai buvo mano pats pirmasis pasirinkimas ir neapsirikau. Svarbiausia, kad SwedBank turi daugiausiai klientų Lietuvoje, todėl sutaupysi laiko ir pinigų už pervedimus. Bet SwedBank, man atrodo, galima apsipirkinėti internetu jei tau yra 18 metų, nes kitaip neišduos reikiamos kortelės.
Redaguota 2014-12-20 23:28
Turiu Swed ir jokių problemų nematau su ja :D
Nors pats turiu S.E.B. bet rekomenduociau SWED. Pas jos pigiau pervedimai kainuoja, speju, ir kitos paslaugos.
Imk Drum n' Bass banka :D
As turiu Swed tad jo paslaugom dziaugiuosi. Viskas greitai, pervedimai ateina ir nueina per 5 minutes mazdaug. Minusas tas, kad Maestro kortele turiu, tad atsiskaityti internetu nelabai galiu kaip Steam, ar naudotis PayPal'u.
Beveik visi turi swed ir juo džiaugiasi. Be to, kiek skaičiau tai nėra skirtumo paypal'ui ar visa ar mastercard.