📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
windows perrašymas
11 žinutės · 3,092 peržiūros
🕐 2014-12-29 12:04 #1
Sveiki, kai noriu perrašyt windows įsijungiu boot menu ir noriu paleist per CD/DVD diską kad windows paleistų įrašyt ir neveikia rodyklės man, kame problema? boot menu pajungia o toliau jokks mygtukas neveikia
🕐 2014-12-29 12:06 #2
Ghetto parašė:
Sveiki, kai noriu perrašyt windows įsijungiu boot menu ir noriu paleist per CD/DVD diską kad windows paleistų įrašyt ir neveikia rodyklės man, kame problema? boot menu pajungia o toliau jokks mygtukas neveikia
Bandyk jei nebandei su tais skaičių mygtukais/rodyklėm, turėtų veikt arba susirask klavietūra tą seną su sena apvalia jungtim, nes man tas pats irgi.
🕐 2014-12-29 12:08 #3
Rufinaz parašė:
[quote]Ghetto parašė:
Bandyk jei nebandei su tais skaičių mygtukais/rodyklėm, turėtų veikt arba susirask klavietūra tą seną su sena apvalia jungtim, nes man tas pats irgi.[/quote]
neveikia ir skaičiais, o senos klaveturos tokios neturiu :D, jungtį turiu tą apvalią kur usbir ta apvali ir vistiek neveikia...
🕐 2014-12-29 12:10 #4
Bandyk jungt klaviatūrą iš naujo.
🕐 2014-12-29 12:13 #5
LordasVoldemortas parašė:
Bandyk jungt klaviatūrą iš naujo.

į visas usb jungtis kišau, neveikia vistiek.
🕐 2014-12-29 12:15 #6
Nera galimybes isijungt virtualia klaviatura per boot?
🕐 2014-12-29 12:17 #7
lukinisss parašė:

ta prasme virtualę?
🕐 2014-12-29 12:29 #8
Ghetto parašė:
[quote]lukinisss parašė:

ta prasme virtualę?[/quote]Kai pvz prisijungiu pr kompo ir vedi slaptazodi buna galimybe isijungt virtualia klaviatura kad suvest slaptazodi, o kaip ant boot nezinau
Tokia
🕐 2014-12-29 12:32 #9
lukinisss parašė:
[quote]Ghetto parašė:
[quote]lukinisss parašė:

ta prasme virtualę?[/quote]Kai pvz prisijungiu pr kompo ir vedi slaptazodi buna galimybe isijungt virtualia klaviatura kad suvest slaptazodi, o kaip ant boot nezinau
Tokia[/quote]
na atidarau ją windows pačiame desktop kai windows pasikrauna? ir kas tada :D

šito boot neprisimenu kaip atsidaryt... tiksliai
Redaguota 2014-12-29 12:52
🕐 2014-12-29 16:50 #10
O kodėl nedarei bootable disko? tada tereikia įdėti diską palauki ir parašo " Press any key to boot..." pamygus kažką atsirandi iškart setup lange.
🕐 2014-12-29 17:29 #11
Slowly parašė:
O kodėl nedarei bootable disko? tada tereikia įdėti diską palauki ir parašo " Press any key to boot..." pamygus kažką atsirandi iškart setup lange.

turbūt windows blgoai įrašiau, nes nieko panašaus neišmetė, o padaręs aš kad skaitytų diską pirmiausiai.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti