📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
NNT Internetas
11 žinutės · 2,476 peržiūros
🕐 2015-01-04 18:00 #1
Sveiki visi, šiandien man užėjo klausimas ką žmonės mano apie šį internetą ir gal dar kas jį naudoja ar naudojo tai labai norėčiau išgirsti nuomones, kas blogai ir kas gerai. Aš dabar jį naudoju gan ilgą laiką ir visada turiu problemų (dažniausiai su ping'u) ir kai paskambinu (pas mane namuose viskas turbūt gerai) sako, kad modemas sugedęs ir pan. nors jis NĖRA. Nežinau kur šis internetas yra platinamas, bet girdėjau, kad Panevežyje, Utenos rajone (pats esu iš Molėtų)

Taigi tikrai norėčiau išgirsti nuomonių/įspudžių apie šį internetą.

Ačiū jums! :)
🕐 2015-01-04 18:54 #2
Kas tas NNT? (cia be prikolo D: )
🕐 2015-01-04 18:59 #3
Kas nors apie toki yra girdėja ?
🕐 2015-01-04 19:00 #4
karolis1254 parašė:
Kas nors apie toki yra girdėja ?
Nacionalinis telekomunikaciju tinklas
Redaguota 2015-01-04 21:29
🕐 2015-01-04 19:17 #5
Sunku pa'googl'inti? Čia internetas
🕐 2015-01-04 19:18 #6
Nacionalinis komunikaciju tinklas.... Never heard of it
🕐 2015-01-04 21:19 #7
RockSalt parašė:

Smuk is cia tu burunduk su lekstais savo juokeliais
🕐 2015-01-04 21:30 #8
viliuxaaa parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Smuk is cia tu burunduk su lekstais savo juokeliais[/quote] ko cia reki, as tik sakau, kad tokio nezinau/negirdejau ir prasau, kad kaskas, ismanantis, paaiskintu. Tu iskart uzsipuoli, tuo metu freepostindamas. :)
🕐 2015-01-04 21:51 #9
RockSalt parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Smuk is cia tu burunduk su lekstais savo juokeliais[/quote] ko cia reki, as tik sakau, kad tokio nezinau/negirdejau ir prasau, kad kaskas, ismanantis, paaiskintu. Tu iskart uzsipuoli, tuo metu freepostindamas. :)[/quote]
1. Jei man tikrai rupetu, pasigooglinciau tas tris raides ir 2. is konteksto ymanoma suprasti apie ka kalba eina, ta prasme, jau vien zodiai skambutis, modemas, internetas mane veda prie isvados, kad kalbama apie interneto tiekeja.
🕐 2015-01-04 22:07 #10
RockSalt parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Smuk is cia tu burunduk su lekstais savo juokeliais[/quote] ko cia reki, as tik sakau, kad tokio nezinau/negirdejau ir prasau, kad kaskas, ismanantis, paaiskintu. Tu iskart uzsipuoli, tuo metu freepostindamas. :)[/quote]

Žmogau, nežinai ar ką - pasigooglink, o ne "išsipisinėk" iš to, nes tikrai niekam neidomu - turi ką pasakyt - rašyk, o jai ne tai niekas čia tavęs nenori.
🕐 2015-01-04 22:10 #11
RockSalt gauna žodinį įspėjimą už free-post'ą. Jeigu nežinai - nerašai, pasiieškok internete. Viliuxaaa taip pat gauna žodinį įspėjimą už įžeidinėjimą.

Jeigu pamatote kažką panašaus - praneškit į skype ar až., o ne tęskit „diskusiją“..
Po mano pranešimu daugiau f.p. nenoriu
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti