Nu va kai jungiu savo kompiuteri jis 2 sekundes nuo mygtuko paspaudimo normaliai veikia. 3 sekunde kazkodel nustoja veikti procesoriaus vintiliatorius. O ekranas nieko nerodo kas galetu buti?
Plz komentaru
Plz komentaru
Plz komentaru
Redaguota 2015-01-05 22:42
Reikia eit 1v1 rust su XXX_drunkBLAzer_XXX jei laimesi viskas ptades veikt scrubb
Jei rimciau tai as biski nesupratau procesoriaus ventiliatorius ir ekranas tai yra 2 ziauriai skirtingi dalykai tu buvai jungdamas kompa atveres deze ir ziurejes kuris ventiliatorius nustoja uzt?
Nope. As tau sakau kaip paspaudziu knopke kompo jis pradeda dirbt ir po keliu sekundziu procesorio ausintuvas nustoja dirbti jis tiesiog nesisuka o vaizkuske uze garsiausiai o monitorius nieko nerodo juodas ekranas
Redaguota 2015-01-05 23:18
Jei nebuvai atveres net dezes patikrint tai patikrink vistiek kompe yra 3 ventiliatoriai nemanau kad 100% tai bus kaltas procesorius
Kas isto man triju vintiliatoriu patikrinau visi veikia iskyriu procesoriaus
Tai tikriausiai ventiliatoriaus rite jau nusilpo kai paduoda ytampą nebesukuria magnetinio lauko viduryje ir tiesiog neužtenka galios sparnams sukti nes mano laptopo aušintuvui tas pats biški pasuka ir sustoja....
https://m.youtube.com/?reload=2&rdm=1d8hoa6cz#/watch?v=yMFOfjubV3k
Nuimk tą plastmasę, kuri dengia ventiliatoriu, nu, kad būtų papraščiau, apversk kompą, susirask kur yra ventiliatorius, atsuk vargštus ir nuimk tą lentutę, plastamsine, ir junk kompa, čia kalbu apie laptopą, o jeigu ten monitorius tai nuimk tą dėžės dalį, per kuria matos ventiliatorius, tas visas ratukas ir tada junk kompa
Bandziau neina
Pas man ne loptopas o stalinis
Redaguota 2015-01-07 07:31