Sveiki, žadu keisti pc iš stacionaraus i nešiojama gal kas patartumėt kokiu varijantu ? Siūlikit, beto žaidimams reikėtu pc. Kaina iki 3-3,5k
lenovo y50 gan geras uz tokia kaina
Keliauji? Daznai iseini is namu? Jai ne tai patariu susirinkt gera deze ir neimk loptopo... nes kai minejai bus daugiau zaidimams, zaidimu REQ vis didesni darosi tai po 2~3 meteliu reikes kazka dasidet... i loptopa neisidesi, ka vel nauja loptopa pirkt... Pff... Mano manimu Deze su gerom dalim ir bus puiku. Dar patarimas, niekad neik i parduotuve kur siulo tau kokias dalis isidet. Susirankiok internete kokios dalis tave tenkina ir tada sarasa pateik imonei kur rimtai atsizvelgia i pirkeja.
Nesmerkit, cia mano nuomone nes as taip dariau ir patenkintas ;)
Adidas, gerai sakai ,kad po 2-3 metu reikės vel naujo, mano pc kuri dabar turiu yra geras nelagina nei nieko ,bet mano pc jau 2 metai tai... Kažei kas bus su naujais žaidimais jai jie prašys vis daugiau ir daugiau Mano pc buvo sudėtas už 2-3k rodos ir ten yra Gtx 660 ti i5 3 kartos nu krč žodžiu dbr už tas 2-3k gali susidėti 2x geresni..
Čia pas tave kaina litais ar eurais? Jei litais tai pradėk rašyt kainą eurais, nes mes nesiruošiam dar tau ir iš litų į eurus kainą verst, kad pasiūlyt tau kompiuterį..
Neįsižeisk , bet n*chui tau kitas PC , jei anas dar geras? Pasikeiti vaizdo plokštę ir galėsi jau viską žaist dar kokius 3-4 metus.
Žmogaus reikalas, ką nori, tą perka. Manau jis pats nedurnas ir žino, kad dežė žaidimams geriau negu laptopas. Paprašė, kad pasiulytumėt kokių laptopų, o jūs ką darot? Ko prašo, tą ir reik bandyt patart/padaryt. (No offense) Manau supratot, ką norėjau pasakyt. :)