📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Pagalba del naujo pc
9 žinutės · 2,066 peržiūros
🕐 2015-01-09 17:33 #1
Sveiki, žadu keisti pc iš stacionaraus i nešiojama gal kas patartumėt kokiu varijantu ? Siūlikit, beto žaidimams reikėtu pc. Kaina iki 3-3,5k
🕐 2015-01-10 02:59 #2
lenovo y50 gan geras uz tokia kaina
🕐 2015-01-10 07:23 #3
Keliauji? Daznai iseini is namu? Jai ne tai patariu susirinkt gera deze ir neimk loptopo... nes kai minejai bus daugiau zaidimams, zaidimu REQ vis didesni darosi tai po 2~3 meteliu reikes kazka dasidet... i loptopa neisidesi, ka vel nauja loptopa pirkt... Pff... Mano manimu Deze su gerom dalim ir bus puiku. Dar patarimas, niekad neik i parduotuve kur siulo tau kokias dalis isidet. Susirankiok internete kokios dalis tave tenkina ir tada sarasa pateik imonei kur rimtai atsizvelgia i pirkeja.
Nesmerkit, cia mano nuomone nes as taip dariau ir patenkintas ;)
🕐 2015-01-10 09:24 #4
Adidas, gerai sakai ,kad po 2-3 metu reikės vel naujo, mano pc kuri dabar turiu yra geras nelagina nei nieko ,bet mano pc jau 2 metai tai... Kažei kas bus su naujais žaidimais jai jie prašys vis daugiau ir daugiau Mano pc buvo sudėtas už 2-3k rodos ir ten yra Gtx 660 ti i5 3 kartos nu krč žodžiu dbr už tas 2-3k gali susidėti 2x geresni..
🕐 2015-01-10 11:51 #5
MrAntiFun parašė:
Adidas, gerai sakai ,kad po 2-3 metu reikės vel naujo, mano pc kuri dabar turiu yra geras nelagina nei nieko ,bet mano pc jau 2 metai tai... Kažei kas bus su naujais žaidimais jai jie prašys vis daugiau ir daugiau Mano pc buvo sudėtas už 2-3k rodos ir ten yra Gtx 660 ti i5 3 kartos nu krč žodžiu dbr už tas 2-3k gali susidėti 2x geresni..

pff...turi gerą kompą ir kitą perka..neturi kur pinigu dėt? :D (aišku, čia ne mano reikalas)
🕐 2015-01-10 11:54 #6
Čia pas tave kaina litais ar eurais? Jei litais tai pradėk rašyt kainą eurais, nes mes nesiruošiam dar tau ir iš litų į eurus kainą verst, kad pasiūlyt tau kompiuterį..
🕐 2015-01-10 12:22 #7
Rufinaz parašė:
Čia pas tave kaina litais ar eurais? Jei litais tai pradėk rašyt kainą eurais, nes mes nesiruošiam dar tau ir iš litų į eurus kainą verst, kad pasiūlyt tau kompiuterį..

Sutinku, litus jau reik pamiršt.
🕐 2015-01-10 12:42 #8
Neįsižeisk , bet n*chui tau kitas PC , jei anas dar geras? Pasikeiti vaizdo plokštę ir galėsi jau viską žaist dar kokius 3-4 metus.
🕐 2015-01-10 13:03 #9
Žmogaus reikalas, ką nori, tą perka. Manau jis pats nedurnas ir žino, kad dežė žaidimams geriau negu laptopas. Paprašė, kad pasiulytumėt kokių laptopų, o jūs ką darot? Ko prašo, tą ir reik bandyt patart/padaryt. (No offense) Manau supratot, ką norėjau pasakyt. :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti