Sveiki taigi zaidziau battlefield4 ir kompiuteris is niekur nieko issijunge mano vaizdo plokste yra gtx 760 o maitinimo blokas tik 500W kaip zinau tai jai yra minimumas jai ar galejo pc issijungti todel nes per silpnas maitinimo blokas?
Redaguota 2015-01-09 17:38
galejo issijungt del to kad buvo trumpas sujungimas,dulkiu pilna,maitinimo neuztenka, pc perdaug uzkaito.
Bl kai losdavaiu mafia 2 seniau toks dalykas buvo daznas reisknys... :D pc geras bet tas game vegsta kaitint pc.. :D
Kiek laiko BF4 losi? Jei pirmas kartas tai gal reikalavimai neatitinka.
CountedIowa44 parašė:
Kiek laiko BF4 losi? Jei pirmas kartas tai gal reikalavimai neatitinka.
Tai jei loš 2 kartą, tada atitiks? .. (facepalm)
Atsinaujink GPU driver'ius, persirašyk žaidimą, įsirašyk DirectX + VCredist'o package'ą ir turėtų veikti.
O persikrauti gali nuo daugelio priežasčių, taip pat į tas priežastis įeina ir per silpnas maitblokis.
Kaip ir jau minėjo anksčiau, pravalyk kompą, sutepk termopastą ir žiūrėk, kaip kompas tada reaguos.
Redaguota 2015-01-09 18:51
Man su senu kompu irgi taip būdavo kai AC2 lošdavau, bet dulkes pravaliau ir problemų nebėr. Tau ko gero arba užkaista, arba pritrūksta energijos.
Nešk meistro klaust kas yra
SlimyNinja parašė:
Kita karta, kai iskils bedu su kompiuteriu, kreipkis pas mane. Uz konsultacija prasau tik kuklaus 500e mokescio.
EDIT:
Žodinis įspėjimas už free-post.
Redaguota 2015-01-09 22:01
BaconStrip parašė:
[quote]SlimyNinja parašė:
Kita karta, kai iskils bedu su kompiuteriu, kreipkis pas mane. Uz konsultacija prasau tik kuklaus 500e mokescio.[/quote]
Hahaha... labai juokinga , 500 eurų už konsultaciją.
Kur Lauris su įspėjimais kai jo reikia...
Redaguota 2015-01-09 21:52
hm 1 f.p. nario įspėjimas, tada seka 4f.p. ir beveik visi Moderatoriaus. Truputi ironiška. Anyway, atsisiųsk HWMonitor, atsidaryk, pradėk BF4 žaist, maždaug po kokiu 10 min. pasižiūrėk į programą dėl temperatūros, jei dar po 10 min pc neišsijungs vėl pažiūrėk. Tada čia papostink vėliausias temperatūras prieš išsijungima.