🕐 2015-01-10 18:19
tai va kilo toks klausimas kaip manot ka labiau apsimoketu daryt. Laikyt B1 kategorija, parduot savo ATV ir pirkt galingesni atv pvz yamaha raptor 350 (vienintelis kuris ieina i b1 kategorija, kiti galingesni, arba kazkokie kinieciai, :D o mano atv truksta kazkokiu doku, kad butu galima registruot :D). Arba laikyt AM kategorija, pasilikt savo atv ir nusipirkt yamaha trz arba aprilia rs (50cc)?
kaip ir buvau nusprendes pirkt atv, bet kai siandien labai linksmai pasivazinejau po sniega :D:D:D tj kazkaip gaila pasidare parduot :D tai dbr galvoju gal moca geriau imt ir pigiau butu ir tureciau ir atv ir moca ir lengviau laikyt teises, nera praktikos :D
+ mano vienas geras draugas su kuriu vazinejam keturraciais (mano avatre matosi jo atv melynas :D)irgi ruosiasi laikyt AM, pasilikt savo ATV ir pirkt moca :D
ka jus manot, kaip cia geriau daryt ? :D :D :D
kaip ir buvau nusprendes pirkt atv, bet kai siandien labai linksmai pasivazinejau po sniega :D:D:D tj kazkaip gaila pasidare parduot :D tai dbr galvoju gal moca geriau imt ir pigiau butu ir tureciau ir atv ir moca ir lengviau laikyt teises, nera praktikos :D
+ mano vienas geras draugas su kuriu vazinejam keturraciais (mano avatre matosi jo atv melynas :D)irgi ruosiasi laikyt AM, pasilikt savo ATV ir pirkt moca :D
ka jus manot, kaip cia geriau daryt ? :D :D :D