colapticus parašė:
[quote]Medinis Akmuo parašė:
[quote]SkeT parašė:
[quote]LordasVoldemortas parašė:
[quote]vytiokas parašė:
Kas man labiausiai patinka youtube istorijoje kad dauguma kas turi youtube chanelius juos reklamuoja ir panašiai realybėje ant vaiku stumia ir visaip juos vadina o internete jų maldauja kad juos susbscribe darytu :D kokia realybe asmeniškai kam kurti tai kas sukurta 100 kartu , čia kaip papūgos vienas sukūrė tokios tematikos projektą ir kartojančios papūgos kartoja. O kaip dar pamatai kažkokia kaliause kuri primeta kad išmano ką daro tai išvis nervai paima. Pirma išmanyk tą darba o tik tuomet jį atlik , o ne skaityk ką kiti rašo. Vienu žodžių užteko 5 minučiu pasiklausyti ką kalba ir jau supratau kad nesupranta ką kalba.
Skaudi tiesa. Kiek žinau , tai Games.lt TV pradėjo tokio pobūdžio laidas Lietuvoje , o kiti pradėjo kopint ir viskas , nes gaming'as Lietuvoje "ant bangos". Užsienyje tokie prikolai reti ir nors žaidimų ir hardware review'erių daug , bet jie daro viską paprastai ir originaliai , bandydami savaip pritraukt žiūrovų , o ne stumdami ant visų.
Vertinant kolektyvą , tai Žaismo DNR'e vienintelis Artojas yra veteranas šitoj srityje ir rimtai nusimano apie tai , visi kiti daugmaž yra tik jaunikliai.[/quote]
Atsimenu dar buvo tokia laida NKTV, su Ernestu Janušu. Tai gal ji buvo pirmoji, nes net per televizorių kažkurio laiku rodė?[/quote]
Aš irgi kažką tokio atsimenu, jų logo buvo lygtais kažkoks apskritimas, ar kas ten, šviesiai rudam fone. Nebent čia dar kita laida buvo[/quote]
Mano savaitgalis prasidėdavo nuo jų laidos...Ech, nostalgija.[/quote]
Labai gaila NKTV..