📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Klausimas Windows 8.1 vartotojiems
9 žinutės · 2,306 peržiūros
🕐 2015-01-26 16:59 #1
Turiu Windows 8.1 ir norėčiau parsisiūsti žaidimą http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/toca-hair-salon-2/eb7baedf-2afc-41b2-a407-03ebccdbffa8
Bet kai mane numeta i Windows Store programėlę, tiesiog rodo patį main ekraną, na žinote ten kur yra featured apps ir t.t., kažkada šitą žaidimą žaidžiau ir buvau atsisiuntęs, jis man patiko, ir norėčiau vėl atsisiūsti, bet, kad neina! Kaip čia išspresti?
🕐 2015-01-26 17:03 #2
Nerodo tokio?
🕐 2015-01-26 17:04 #3
Pas mane viskas ok.
🕐 2015-01-26 17:09 #4
Vaflioras parašė:
Turiu Windows 8.1 ir norėčiau parsisiūsti žaidimą http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/toca-hair-salon-2/eb7baedf-2afc-41b2-a407-03ebccdbffa8
Bet kai mane numeta i Windows Store programėlę, tiesiog rodo patį main ekraną, na žinote ten kur yra featured apps ir t.t., kažkada šitą žaidimą žaidžiau ir buvau atsisiuntęs, jis man patiko, ir norėčiau vėl atsisiūsti, bet, kad neina! Kaip čia išspresti?

Turi pinigų? Jis mokamas, taip pat po įrašymo jis atsiranda START menu, arba WinKey <<-- Shortcut
🕐 2015-01-26 17:14 #5
Tai aš žinau, bet pas mane tiesiog nėra jo, kai į paieška rašau nieko neranda, gali būti problema, kad išjungęs auto updates? Reikia pracheckinti updatus, btw Windows'ai legalūs

Meh, nieko gero updatuose, 8 important ir 4 optional, bet kad kažkas būtų panašaus su Windows Store nieko nėra

Meh, nieko gero updatuose, 8 important ir 4 optional, bet kad kažkas būtų panašaus su Windows Store nieko nėra

Tu * kiek čia prisidėjo tų update :D Neįsivaizduojų, kaip tai įvyko
Redaguota 2015-01-26 17:22
🕐 2015-01-26 17:23 #6
Vaflioras parašė:
Tai aš žinau, bet pas mane tiesiog nėra jo, kai į paieška rašau nieko neranda, gali būti problema, kad išjungęs auto updates? Reikia pracheckinti updatus, btw Windows'ai legalūs

Parašai pranešimą ir paspaudi F5, dėl to dažniausiai siunčiama ta pati užklausa pakartotinai, užtat taip ir nutinka. Btw, atsakant į temą, susirašyk vis vien visus update'us, galbūt tada atsiras dar kiti.
🕐 2015-01-26 17:27 #7

Nu, dabar instalina update

Vistiek....
Redaguota 2015-01-26 18:07
🕐 2015-01-26 18:20 #8
Vaflioras parašė:

Vistiek....

Tai reiškia, kad tau nelemta žaisti to žaidimo. Arba internete paieškok vien market'o application'o (.exe) ar .iso ir įsirašyk
🕐 2015-01-26 18:34 #9
Manau tai dėl to, kad buvau pasidaręs regioną russian, nes dabar kainos turi raidę p

Susitvarkiau
Redaguota 2015-01-26 18:54
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti