📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Dėl kolonėlių
11 žinutės · 3,359 peržiūros
🕐 2015-01-28 20:06 #1
Centro kolonėlės prie kompo? Čia įmanoma? Skaičiau, kad visą centrą galima pajungt, reikia ten kažkokio laido, tais aš turiu savadarbį pasidaręs ir jungiu jį į telika (3.5mm jungtis) eina puikiai. Tai tą įkišus į kompa jis taip pat veiktų? Ir ar aš kolonėlių nesusvilinsiu, jei karts per garsiai pajugčiau? Prie teliko jungiant, jei per garsu, tai išmeta centra. Na kaip čia paaiškint, centras išsijungia pats. Tai ir su kompu taip bus? Dėkui
(Jei klausit, kodėl nemėginu, tai laidas gal kokių 80cm tėra :D o kompas, kuda načiort kur pastatytas :D nežinau ar ilgint jį man, jei neveiks bus be reikalo, nors savadrabis(laidas) yra, tai nelabai ten ką ir sugadinsiu :D)
🕐 2015-01-28 20:13 #2
jeigu music port'as yra, tai turėtų veikti su 3.5mm audio laidu.
🕐 2015-01-29 10:23 #3
yra aux, jei nebūtų, tai ir prie teliko nepajungčiau :D
🕐 2015-01-29 10:31 #4
Per garsiai neklausyk, greičiau pareis kalonkės.
🕐 2015-02-23 17:10 #5
Kita diela dabar. Nu čia ką veikt neturėjau, tai galvoju reik kolonėles kompines paardyt. Kažkaip pagalvojau, ar nebūtų galima pajung dar kelių kolonėlių prie tų kompinių kolonėlių schemos? Pajungiau čia paprastai, iš mašinos atliekama kolonėlę radau, bet ji eina labai tyliai ir ryškumo beveik 0 :D tai, gal eitų prie tos schemos kaip nors pajungt, kad būtų to garso šiek tiek, o gal išvis, prie tos schemos eitų ir centrines kolonkes pajungt? O gal ta kolonėlė neatitinka kokių reikalavimų, del to ir eina tyliai? Intiko nesiūlykit, nieko panašaus neradau, tokios info, kurios aš noriu - nėra :D
Pagelbėkit kas :)
🕐 2015-02-23 17:18 #6
Drasiai jung, as pats pajunges nuo pc per aux i 2rca centran ant dvieju kaloneliu(aukstadazniu) ir nuo centro per tulpes i stiprintuva (masinini) o is stiprintuvo i suba. O masines kaloneles manau kad nelabai pajungsi prie parpastos sistemos, nes jungsi prie pacio subos gal ir veiks bet manau kad gali neuzteks galios istampyt ja.
🕐 2015-02-23 17:18 #7
Daug vargo su pajungimais būtų... Visų pirma dėl maitinimo, antra dėl galios vienodinimo ir t.t.
🕐 2015-02-23 17:23 #8
Giedriukas parašė:
Drasiai jung, as pats pajunges nuo pc per aux i 2rca centran ant dvieju kaloneliu(aukstadazniu) ir nuo centro per tulpes i stiprintuva (masinini) o is stiprintuvo i suba. O masines kaloneles manau kad nelabai pajungsi prie parpastos sistemos, nes jungsi prie pacio subos gal ir veiks bet manau kad gali neuzteks galios istampyt ja.

Supranti, pas mane jokio sitprintuvo nėra :D paprastos kolonėlės :D O pačios kolonėles, atskirai neitų į kompą pajungt? Esu aš tą laidą pasidaręs, bet centras kitam kambary, laido labai ilgo reik :D
🕐 2015-02-23 17:24 #9
MrProToper parašė:
Daug vargo su pajungimais būtų... Visų pirma dėl maitinimo, antra dėl galios vienodinimo ir t.t.

Jauč geriau jau mašinini magiuka pajungt :D Bet noris pasižaist, laiką bent prastumt išeina :D
🕐 2015-02-23 17:27 #10
WhiteCollar parašė:
[quote]Giedriukas parašė:

Supranti, pas mane jokio sitprintuvo nėra :D paprastos kolonėlės :D O pačios kolonėles, atskirai neitų į kompą pajungt? Esu aš tą laidą pasidaręs, bet centras kitam kambary, laido labai ilgo reik :D[/quote]

Pačios kolonėlės ir groja labai silpnai, taip gali ir kompą suvaryt. Norint jas normaliai paleist, turi jungti per stiprintuva atitaikes W ir Amperus kad grotu kaip priklauso. Jei per daug Watu bus bus bumbt ir stiprintuvo baba.
🕐 2015-02-23 17:32 #11
Tai kaip manau, nelabai apsimoka jungt centrines? Buvau prie tu kopminių pajungęs, tai tyliai ėjo, tik bassas buvo šioks toks.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti