Sveiki, reddite pamačiau šita postą :
http://www.reddit.com/r/Steam/comments/2v4tfk/petition_make_another_price_region_for_baltic/
Man kaip 16-čiui kuris dažnai perka žaidimus ir kurie kainuoja virš 20+ eurų gan sunkoką nusipirkt kuris dar nedirba ir nedažnai gauna pinigų ir aš ne vienas toks.
Būčiau dėkingas jei parašytumėt savo nuomone apie tai.
nope, vistiek nieko nebus. daug žmonių perka ir pirks.
Noretusi mazesniu kainu, bet vis delto priemem eura, tad nemanau, kad kainos kis.
Nemanau, kad kažkas pasikeis.
Vis vien kainos galėtų būti mažesnės...bet daugumai tinka, o daugumos nuomonė svarbiausia
Tai nebūtina pirkt tiesiai iš Steam, iš žmonių daug pigiau net nauji.
Ne , nu jūs gal d*bilai ar ką? (rimtai aš šį kartą)
Prieš eurą tikėjotės , kad kainos bus mažesnės ir verkėt , kad su litu š*dina viskas , o po įvedimo dar tebesiskundžiat , kad kainos didelės. Jūs bl*t kaip bažnytiniai pensininkai - niekas jums neįtinka ir skundžiatės , kad blogai nepasidomėję kaip yra. Reiktų jums primint , kad euro zonoje didelis VAT mokestis ir visiems be išimties jis galioja , susitaikykit su tuo. Reiktų dar priminti tamstoms , kad kainas reguliuoja patys kūrėjai , tai jiems ir aiškinkite , o ne daužykit langus ten kur nereikia. Jei jums per brangu ir norit pigiai gaut žaidimus , tai pirkit ir rizikuokit , pirkdami iš perekūpų stumdančių gift'us (g2a.com , plati.ru ir kitų) ir tylėkit nebambėję dėl kainų. Po velniais.
Redaguota 2015-02-08 12:22
Apsiverkit , neįperkat, nepirkit jmj.
Baltijos salise mazos algos?Brangus zaidimai?Ir del viso to turetu valves kainas keisti?Gerai pasvajojot ir uzteks.
Ne zaidimai brangus o atlyginimai sudini, ne volvo skusti cia reikia