Opa bus proga išbandyti :D pirma dalį buvau paemės Spalio 17 d kai dalino o dabar 2 :D Dėkui
Redaguota 2015-03-13 01:18
Neklaidink zmoniu, nes zaidimas tik savaitgaliui, o nevisam laikui ;)
Jo.... Siunčiau Steam bereikalo galvojau visam kai pamačiau 2 days nuliūdau :D kita kartą bent parašyk.... kad 2 dienas net neapsimoka jau tada geriau piratine atsisiučiau....
Dėl 2 dienų hmmm.. neapsimoka... net nebent tikrai ketini arba galvoji apie šio žaidimo nusipirkimą bet tokius kaip aš tai... pfff
Redaguota 2015-03-13 01:27
Labai graudu, kai žmonės turi problemų su skaitymu :) O šiaip dėkui, reikės draugams pranešti, eisim vaKare plėšti bankų :D
Skaitymo problemos:
2012 parašė:
Neklaidink zmoniu, nes zaidimas tik savaitgaliui, o nevisam laikui ;)
d5e7nii parašė:
Puiki proga su Steam draugais išbandyti žaidimą visiškai nemokamai, tereikia turėti tik Steam Account. Jeigu ieškote žaidėjų, parašykite čia- šioje temoje savo Steam ID.
Steam adresas: http://store.steampowered.com/app/218620/
Net paveiksliuką autorius temos įdėjo, ar jūs tokie esat akli ar gal be akinių dabar esate, nors tokiems vargu ar akiniai padės :D
Redaguota 2015-03-13 11:22
:D Nu butu normaliai temos pavadinima parases tuomet buciau, net cia nebutu mano komentaro, o kai parase temos pavadinima Nemokamas Payday 2 in Steam!, tai nors galejo parasyti Nemokamas zaidimas savaitgaliui Payday2 Stem ir neklaidinti kitu zmoniu. Beto Deividas mokam mes skaityti ir pamokslu mums nereikia :)
Redaguota 2015-03-13 12:06
:D Kam man siustis jeigu as ji steame senai turiu ir prazaides jau 33val. As norejau tik kitiems padeti :)