Sveiki, nežinojau kur klausti tai paklausiu čia. Sulaužiau savo micro SIM ir atrodo teks keisti, kiek žinau eina pasiimti nauja micro SIM su tuo pačiu senu numeriu. Gal žinot kas kiek tai kainuos? Ir ar telefono sąskaita išliks pakeitus SIM? dq for info.
Jei keti abonentą tai pakeičia nemokamai. O su dėl pildomų kortų nežinau.
Brangu tikrai neturėtu būt. Man atrodo ir papildomas nemokamai pakeičia. Bent bitėi girdėjau taip yra. O telefono sąskaita visiškai nuo tavo sim nepriklauso, ten jau telefono kompanijos serveriuose viskas tvarkosi.
Redaguota 2015-03-16 22:31
Man ti pakeitė nemokamai, Tele2.
taippat nemokamai pakeite. Tele2
Korteles keičia nemokai TIK, kai kortele nebeatlieka savo funkcijų, nusitrina kontaktai, dingsta kitos operacijos susijusios su kortele.
Kortelę keičia tik sumokėjus atitinkamą sumą (1-2€), TIK, kai kortele sugadini pats, perlauži, sulieji ir pan.
Redaguota 2015-03-17 22:37
Rimtas parašė:
Korteles keičia nemokai TIK, kai kortele nebeatlieka savo funkcijų, nusitrina kontaktai, dingsta kitos operacijos susijusios su kortele.
Kortelę keičia tik sumokėjus atitinkamą sumą (1-2€), TIK, kai kortele sugadini pats, perlauži, sulieji ir pan.
Pasigirsiu: pernai kaip tik buvau toks fuksas , kad pardavėja Tele2 salone bekarpydama man netyčia sulaužė kortelę :D
Redaguota 2015-03-17 22:42