📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
cs 1.6 [S]prite # Klanas
17 žinutės · 4,028 peržiūros
🕐 2015-04-04 17:44 #1

Sveiki, ieškomi zaidejai i klana

Reikalavimai

1.Turėti Veikianti Mikrafoną

2.Žinotį ClanMach Taisyklės

3.Turėti Skype Programėlę

KLANO NARIAI

ĮKŪRĖJAS f0ker žaiidmo lygis : mid

1.

2.

3.

4.

Anketa :

1. Nick`as?
2. Amzius?
3. Skype?
4. Zaidimo lygis: (Low/Mid/High)?
5.Žinote cm taisykles?
7. Steam/non?

Svetaine : http://spriteclan.weebly.com/
🕐 2015-04-04 17:50 #2
2015, CsGO seniausiai isleistas, ciuvelis akmens amziuje, 1.6 klana kuria :D

made my day
🕐 2015-04-04 17:53 #3
jei koks cs go klanas butu dar p* čia cs 1,6 kaip NoScope sake "akmens amžiuje" gyveni
🕐 2015-04-04 18:25 #4
OMFG NAUJAS KLANAS :OOOO
🕐 2015-04-04 19:32 #5
Galvoju dar vienas csgo klanas tas pats kas dar vienas youtuberis lietuvis kuriantis mc video bet cia suskeliai Cs 1.6 :D cia jau pries ir cia ne akmens amzius . Cia pries ji dar
🕐 2015-04-04 19:47 #6
Nežinau kaip švelniai pasakyti, tad tiesiai rėšiu. Čia niekas nebežaidžia tokio žaidimo, atsinaujink į CS:GO ir kurk klaną tada kita kalba vyks, ar derėtų sakyti išvis kažkas vyks...
🕐 2015-04-04 22:09 #7
ZilViS parašė:
Nežinau kaip švelniai pasakyti, tad tiesiai rėšiu. Čia niekas nebežaidžia tokio žaidimo, atsinaujink į CS:GO ir kurk klaną tada kita kalba vyks, ar derėtų sakyti išvis kažkas vyks...

Deja, žaidžia, bet ne tokiam lygyje, kad reiktų klaną kurti.
🕐 2015-04-04 22:13 #8
Gal pradėkit kalbėti už save? Aš pas asmeniškai baigiau cs 1.6, bet aš neinu per forumus ir neskelbiu, kad jo niekas nebelošia. Nežaidžiat nelyskit į temą. Sėkmės renkant narius.
🕐 2015-04-04 22:25 #9
Nerijusszz parašė:
Gal pradėkit kalbėti už save? Aš pas asmeniškai baigiau cs 1.6, bet aš neinu per forumus ir neskelbiu, kad jo niekas nebelošia. Nežaidžiat nelyskit į temą. Sėkmės renkant narius.

Ar atrodo, kad aš naršau po forumus ir tai darau? Pažiūrėk į mano lygį čia. Aš čia senbuvis ir pažįstu dauguma čia esančių narių ir galiu drąsiai teigti, kad niekas nelošia čia cs 1.6 . Aš suprantu, kad yra tai vienas, tai kitas kuris dar turi tai ant savo darbalaukio, bet aš jam kaip ir minėjau tiesiai šviesiai pasakiau, kad čia susirasti narių jam super expert lygis.
🕐 2015-04-04 22:27 #10
cs 1.6 visai nusivaziavo ir ten surasi tiktais masofkes pilnas klykianciu vaiku, neapsimoka klano kurt
🕐 2015-04-04 22:34 #11
Makaroni parašė:
cs 1.6 visai nusivaziavo ir ten surasi tiktais masofkes pilnas klykianciu vaiku, neapsimoka klano kurt

O tai kam i masofke su klanu eiti? :D tigi ne masofkese losi cm, 5x5 losi serve privaciame ir viskas ten lygiai taip pat kaip per koki csgo competitive, tik tiek, kad patys zmones pereina i kita tyma, o ne automatiskai permeta juos...
🕐 2015-04-04 23:02 #12
Aš nei stumsiu nei ką,bet manau būtų geriau kokio counter-strike source,call of duty 4,call of duty 2 klanas,nes tikrai yra žaidžiančių dar šiuos žaidimus o 1.6 net neverta kurt klano just sayin
🕐 2015-04-05 00:18 #13
ZilViS parašė:
[quote]Nerijusszz parašė:

Ar atrodo, kad aš naršau po forumus ir tai darau? Pažiūrėk į mano lygį čia. Aš čia senbuvis ir pažįstu dauguma čia esančių narių ir galiu drąsiai teigti, kad niekas nelošia čia cs 1.6 . Aš suprantu, kad yra tai vienas, tai kitas kuris dar turi tai ant savo darbalaukio, bet aš jam kaip ir minėjau tiesiai šviesiai pasakiau, kad čia susirasti narių jam super expert lygis.[/quote]
Dar prieš kelis mėn su draugeliais susimesdavom po 5lt ir varydavom cm 2x2 3x3, o aš čia esu senai, tik mažai reiškiuos, tai taip plačiai nekalbėk ;)
🕐 2015-04-05 09:53 #14
Rimtas parašė:
[quote]ZilViS parašė:
[quote]Nerijusszz parašė:

Ar atrodo, kad aš naršau po forumus ir tai darau? Pažiūrėk į mano lygį čia. Aš čia senbuvis ir pažįstu dauguma čia esančių narių ir galiu drąsiai teigti, kad niekas nelošia čia cs 1.6 . Aš suprantu, kad yra tai vienas, tai kitas kuris dar turi tai ant savo darbalaukio, bet aš jam kaip ir minėjau tiesiai šviesiai pasakiau, kad čia susirasti narių jam super expert lygis.[/quote]
Dar prieš kelis mėn su draugeliais susimesdavom po 5lt ir varydavom cm 2x2 3x3, o aš čia esu senai, tik mažai reiškiuos, tai taip plačiai nekalbėk ;)[/quote]

Na gal šiek tiek per daug įsijaučiau...
🕐 2015-04-07 22:02 #15
Nelošiat cs 1.6 * nx neraše
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti