📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Winrar ir harddisc
5 žinutės · 1,289 peržiūros
🕐 2015-05-12 15:33 #1
Sveiki, kodel kai ka nors rasau is winrar i d diska, pereina visa atmintis i c, ta prasme failu c diske nera o kazkas uzima. Nors kaip ir sakau failai d diske isiraso. kas cia galetu buti ?
🕐 2015-05-12 15:35 #2
Tai į kur failus atsiunčia? nes default būna tai kad į tavopcpav>download nueina ir užsiskaito kaip atsiusta į c diską.
🕐 2015-05-12 15:45 #3
Extreamas parašė:
Tai į kur failus atsiunčia? nes default būna tai kad į tavopcpav>download nueina ir užsiskaito kaip atsiusta į c diską.

Failai buna d diske. bet rasant failus nuima ir c disko atminti lyg is niekur. Tad ir galvoju W.T.F ?
🕐 2015-05-12 16:00 #4
qazxcv parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Failai buna d diske. bet rasant failus nuima ir c disko atminti lyg is niekur. Tad ir galvoju W.T.F ?[/quote]
Aš tavęs klausiu , kur išsisaugoja failai po atsiuntimo , į kuri aplankala sukelia visus file'us kuriuos siunti iš intiko/torrent ir kt.
🕐 2015-05-12 16:44 #5
Extreamas parašė:
[quote]qazxcv parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Failai buna d diske. bet rasant failus nuima ir c disko atminti lyg is niekur. Tad ir galvoju W.T.F ?[/quote]
Aš tavęs klausiu , kur išsisaugoja failai po atsiuntimo , į kuri aplankala sukelia visus file'us kuriuos siunti iš intiko/torrent ir kt.[/quote]

d diska kur man ir reikia atsiunciu viska tiek iso, tiek winrar ar kitus failus is torrentu. Kai noriu extractinti i diska d, perkelia taciau nuima ir c diska, gal del to kad tad hdd yra perskeltas i 2 dalis?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti