📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Dulkių šalinimas iš kompiuterio.
26 žinutės · 6,287 peržiūros
🕐 2015-05-14 16:46 #1
Tai va. Mane kankina tokia problema, kad kompas labai burzgia, dažnai užkaista, net "atsijungia" kartais. Tai mane jau tikrai belenkaip suerzino.
Esu tikras(norėčiau būt), kad tai dulkių problema. Užsimojau jas išsivalyt! Bet... dar nesu to daręs, tad yra baimės, kad ko nesugadinčiau.(Visų pirma, tėvai belenkaip supyktų, jei kompas užlūžtų :D)
Taigi, kaip reikia tą kompą normaliai išvalyt, neardant ten visų dalių, su kuo ir pan.?

P.S. Žinau juokingai skamba, bet reikia pagalbos. :D
🕐 2015-05-14 16:54 #2
prapūsk, aš pats siurblio nenaudoju, bet pvz tarpelius visokius tai galima su oro balionėliu mažu prapūst, nežinau ar čia gerai/patartina su jais, bet su ausų krapštukais irgi gerai dulkės užsikabina. dar siaurą teptuką anksčiau naudodavau tiesiog praskirti tas dulkes.
NEVALYK NIEKO SU KAŽKUO KAS DRĖGNA! :D
Redaguota 2015-05-14 16:54
🕐 2015-05-14 17:06 #3
Okey.

Oro balionėlis - kokį balionėlį tu turi omenyje? Kaip jis atrodo, kur jį gaut?
🕐 2015-05-14 17:09 #4
Aš tai net nespenu valyt o jau pilna dulkių nesąmonė gi čia... kiekviena diena nevalysi
🕐 2015-05-14 17:31 #5
MrProToper parašė:
Okey.

Oro balionėlis - kokį balionėlį tu turi omenyje? Kaip jis atrodo, kur jį gaut?

nu lyg ir toks. gauti tai lyg ir parduotuvėse kaip senukas ir t.t gali, nežinau kur tiksliai ieškot :D
🕐 2015-05-14 18:24 #6
as tai siurblio jega maza nusistatau ir prie ventilietoriaus prieinu bet leciu jo tai ventilietorius pradeda suktis greitai ir nuo jo nusikabina dulkes iskarta ir dar is visauds kai deze atidares pradeda dulkes eiti taip biski palaikau kokias 30 sekundziu ir puse dulkiu ant zemes ir gali susiusrbti be problemu su dulkiu siurbliu
tuomet pasijiemi koki sepetuka arba ausu krapstuka ir pravalai kur dar liko dulkiu
🕐 2015-05-14 18:28 #7
As tai su dulkiu siurbliu ir su teptuku - su teptuku iskrapstaus dulkes ir susiurbiu jas paskui
🕐 2015-05-14 18:32 #8
Tai pirma pasižiūrėk kokios temperatūros, nes dėl garso ir atsijunginėjimo ne vien dulkės gali kaltos būt.Galbūt garsiai veikia, nes dėžė pigi ir pigūs fanai jau iš paskutiniujų sukas.Ar psu viena koja karste ir atsjunginėja sistemą.

Qiux parašė:
Aš tai net nespenu valyt o jau pilna dulkių nesąmonė gi čia... kiekviena diena nevalysi

Tai kiek ten pas tave tų duklių prisikaupia, kad kas dieną valyt reiktų?
Susitvarkyk kambarį arba aušinimą keisk į teigiamo slėgio.
Redaguota 2015-05-14 18:38
🕐 2015-05-14 19:36 #9
Machinery parašė:
Tai pirma pasižiūrėk kokios temperatūros, nes dėl garso ir atsijunginėjimo ne vien dulkės gali kaltos būt.Galbūt garsiai veikia, nes dėžė pigi ir pigūs fanai jau iš paskutiniujų sukas.Ar psu viena koja karste ir atsjunginėja sistemą.

Aš manau, pirmiau dulkes išvalysiu, jei tai nepadės, būsiu tikras, kad tai dėl kompo amžiaus.
🕐 2015-05-14 20:11 #10
Su teptuku arba plauku džiovintuvu prapučiu ir man gerai.
🕐 2015-05-15 07:20 #11
Man kai pradeda issijungineti pc tai as pravalau dulkes ir man padeda. O valau su kompresoriumi (kur pucia padangas) ir jokiu bedu nematau
🕐 2015-05-15 07:41 #12
qazxcv parašė:
Man kai pradeda issijungineti pc tai as pravalau dulkes ir man padeda. O valau su kompresoriumi (kur pucia padangas) ir jokiu bedu nematau

Kokie jūs išradingi! Vienas su kompresoriumi, kitas su plaukų fenu ir t.t. :D
🕐 2015-05-15 08:22 #13
Qiux parašė:

Blogoi vietoi pc deze kad dulkiu prisirenka visa laika, galu gale tavo fans gal blogai sumontuoti kad jie tik traukia ora o ne pucia.
🕐 2015-05-15 13:34 #14
Cia dabar OT bus, bet marketingas vis delto gerai veikia.. Pardavineja ora, ir nemazai zmoniu ji perka.. Hmm..
🕐 2015-05-15 13:51 #15
BaconStrip parašė:
Cia dabar OT bus, bet marketingas vis delto gerai veikia.. Pardavineja ora, ir nemazai zmoniu ji perka.. Hmm..

Suspaustas oras geriau ir saugiau , prisimink , kad yra tokių , kurie mėgsta varyt su pusiau šlapia mazgote per motininę ir laidus.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti