📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
IV-MP 0.1 T3 Error
9 žinutės · 1,891 peržiūros
🕐 2015-05-20 20:48 #1
Sveiki noriu pagalbos ,man kažkodėl kai paspaudi Internet žaidimas pakimba kame bėda?
🕐 2015-05-20 21:24 #2
koks zaidimas?
🕐 2015-05-20 21:27 #3
Ellain parašė:
koks zaidimas?

Grand theft auto IV GTA 4
🕐 2015-05-20 21:47 #4
Nežinau šiaip žiurėjau youtubėj tai nėra fix jokio , gal serveriu nėra ir kimba grajus.
🕐 2015-05-20 22:17 #5
Pats kažkada žaidžiau šitą dalyką, tai kažkaip normaliai buvo, bet kad dabar ir puslapio jo neberandu. Galbūt jau pasenęs šitas dalykas, nes man irgi dažnai bugindavosi, o ir serverių mažai.
🕐 2015-05-21 17:31 #6
Vaflioras parašė:
Pats kažkada žaidžiau šitą dalyką, tai kažkaip normaliai buvo, bet kad dabar ir puslapio jo neberandu. Galbūt jau pasenęs šitas dalykas, nes man irgi dažnai bugindavosi, o ir serverių mažai.

siūsti tai yra kur, tik kad oficialus puslapis užsidarė ir versija yra tipo naujausia 0.1 T3 bet kažko kimba seniau nekibo o dabar neina internet spausti gal versija nebe 1.0.7.0? tipo pačio žaidimo
🕐 2015-05-21 17:37 #7
Dublikotas parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

siūsti tai yra kur, tik kad oficialus puslapis užsidarė ir versija yra tipo naujausia 0.1 T3 bet kažko kimba seniau nekibo o dabar neina internet spausti gal versija nebe 1.0.7.0? tipo pačio žaidimo[/quote]

Tai jeigu puslapis užsidarė, tai jau ir nebeveiks tikriausiai šita modifikacija. O be to žaidimo versija tapati.
🕐 2015-05-21 19:24 #8
Vaflioras parašė:
[quote]Dublikotas parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

siūsti tai yra kur, tik kad oficialus puslapis užsidarė ir versija yra tipo naujausia 0.1 T3 bet kažko kimba seniau nekibo o dabar neina internet spausti gal versija nebe 1.0.7.0? tipo pačio žaidimo[/quote]

Tai jeigu puslapis užsidarė, tai jau ir nebeveiks tikriausiai šita modifikacija. O be to žaidimo versija tapati.[/quote]
O kaip kitaip galima lošt? online GTA 4?
🕐 2015-05-21 20:04 #9
Dublikotas parašė:
[quote]Vaflioras parašė:
[quote]Dublikotas parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

Tai jeigu puslapis užsidarė, tai jau ir nebeveiks tikriausiai šita modifikacija. O be to žaidimo versija tapati.[/quote]
O kaip kitaip galima lošt? online GTA 4?[/quote]

Pirktis žaidimą. Bet neapsimoka, nes daug žmonių turi problemų vien su žaidimo aktivaciją...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti