Sveiki filmu ziuretojai. Pasidare idomu ka manot apie ,,Minions'' filmo pavadinimo pakeitima. Traileris : https://www.youtube.com/watch?v=SvKmSNxFHyQ
Radau straipsni, kad suaugusiu nuoziura pimpackiukai tai siejasi su tarsi nelabai gražiu žodziu. Ir todel pakeite i pakalikus. Nors man kaip tik ,,Pakalikai'' siejasi su vergyste ir kitais karo meto dalykais, tai tik mano nuomone. Tad idomu ka manot jus.
Straipsnis: http://www.delfi.lt/news/daily/education/gedulas-animacijos-gerbejams-pikti-tevai-nuzude-pimpackiukus.d?id=67087390
Machinery parašė:
Tai, kad pakalikai kaip tik ir turi būt.WTF is tie pimpa...Kas dar tokį vertimą sugalvojo.
Kikevienam pavadinimai su skirtingais dalykais asocijiuojasi, nieko tai nereiškia.
Butent, kad nieko nereiskia. Bet esa suaugusiems sakantis kitka. Pvz. Galime uzdrausti zodzius, kad ir lempute ar varputis ir kitus kurie esa turi dviprasmybiu... Kazkaip nelogiska
Redaguota 2015-07-14 18:29
Visados verčia jie keistai... tarkim Movie 43 turėjo būti Filmas 43 o jie išvertė Kietašikniai iš kur jie gavo šį žodį man iki dabar neaišku... ir čia ne pirmas atvejis
kaip bebūtų dabar jie Pakalikai...
Redaguota 2015-07-14 18:36
pakalikai - tai tie, kurie seka paskui savo "dievaiti", nieko cia bendro su vergyste nera
Filmu vertimas i lietuviu kalba yra cancer visiskas, nieko nuostabaus cia, abu pavadinimo varijnatai skamba durnai
minion vertimas pagal google yra pakalikai. Kitokio pavadinimo ir negali buti jokie ten pimpackiukai ar dar kokie. "Pimpackiukai"-debiliskiausias vertimas koks gali buti
Machinery parašė:
WTF is tie pimpa...Kas dar tokį vertimą sugalvojo.
Rožickas berods. Jam mat geriau skambėjo taip.
Qiux parašė:
Visados verčia jie keistai... tarkim Movie 43 turėjo būti Filmas 43 o jie išvertė Kietašikniai iš kur jie gavo šį žodį man iki dabar neaišku... ir čia ne pirmas atvejis
Blem, tavo mintys man visad juokingos... :D
Vertimas į kitą kalbą yra vykdomas NE pažodžiui, o pagal reikšmę. Juk tokio pvz.:"I played with guitar" neišversi "Žaidžiau su gitara" ir čia dar tik paprasčiausias atvejis...
NoScope, joks cancer, kaip ir sakiau, verčiama pagal prasmę, ne po vieną žodį.
Ir nereik putotis, kad lietuviškas pavadinimas visiškai nesiriša su anglišku.
Redaguota 2015-07-14 20:10
-Toperini parašė:
[quote]Machinery parašė:
WTF is tie pimpa...Kas dar tokį vertimą sugalvojo.
Rožickas berods. Jam mat geriau skambėjo taip.
Qiux parašė:
Blem, tavo mintys man visad juokingos... :D
Vertimas į kitą kalbą yra vykdomas NE pažodžiui, o pagal reikšmę. Juk tokio pvz.:"I played with guitar" neišversi "Žaidžiau su gitara" ir čia dar tik paprasčiausias atvejis...
NoScope, joks cancer, kaip ir sakiau, verčiama pagal prasmę, ne po vieną žodį.
Ir nereik putotis, kad lietuviškas pavadinimas visiškai nesiriša su anglišku.[/quote]
i played with guitar - aš grojau gitara, taigi tiktų toks pavadinimas.
Redaguota 2015-07-14 21:17
O jums labai svarbu kaip čia pavadinta?
Na man tie pavadinimai nesvarbu, mane nervina kai esa ,,suaugusieji'' kurie prisiziuri pron ir veliau paskui aiskina ka reikia keisti ir ko ne, tipo pavadinimas keicia vaiko psichologija. Kai lietuvoje vyksta visokie geju paradai tai tada visiem p* buna. Tai tik mano nuomone....
Sutinku ir su sio teiginiu