Sveiki turiu problemą niekaip nepasirenku iš šitų tel Sony Xperia T3 vs LG G3 S (D722) Abu tel kaip ir vienodi tik G3 S 5 colių ekranas o T3 5.3 colių. G3 S Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 o T3 Quad-core 1.4 GHz Cortex-A7
GPU abiejų Adreno 305 ir abiejų po 1 Gb ram 8 gb vidines. Sakau gal padėsit pasirinkti. Man asmeniškai atrodo kad Sony per didelis ir gali but nepatogus negu LG. Ir didžiausia dilema ar labai jau skiresi tie procesoriai 1.2 nuo 1.4 MAN JAU REIKIA IKI RYT PIETŲ ŽINOT KĄ PASIRINKT
Tik ne LG G3 S..... Jis ant tiek blogas... Geriau paziurek youtubei apie kiekviena tel ir pasirink... Patariu niekada nepirkti S versiju(mazesniu, silpnesniu ir t.t.)
LG telefonai nėra labai tvirti ir gali laisvai suskilti ekranas.
Aš tai imčiau SONY todėl, kad man gražesnis ir solidžiau atrodo, bet LG mažesnis. Tas 200 mHz skirtumas nelabai jausis, nes savo Note 10.1 dėl baterijos taupymo dažnai mažindavau iki 1 GHz ir vistiek veikdavo panašiai. Nežinau kai LG ir SONY stock ROM'ai, bet maniškio TouchWiz baisiai strigdavo, todėl įsirašiau custom ROM'ą ir veikia kaip bitutė, įsigijus kažkurį modelį patarčiau tau tai irgi padaryti, nes turint tik 1 GB RAM pilnai tikiu, kad bus lagai didesni nei mid-high Samsung'uose (apie low-end nekalbu :D ).
Šie telefonai kainuoja apie 200-250 €, todėl tau patarčiau pasižiūrėti į Huawei P8 lite. http://www.mobili.lt/lt/telefonai/huawei/p8_lite.html Jis turi tokios pačios raiškos ekraną, tačiau čia jau yra 8 branduolių procesorius, bei 2GB RAM, todėl stabilumas bus daug didesnis nei šių dviejų tavo išsirinktų modelių, tačiau šis modelis neatrodo garsus tai ir custom ROM'ų jei kada pabos stock nepakeisi :)
Dar yra Prestigio MultiPhone 7557 Grace. Jo vidus panašus į Huawei tik raiška didesnė, tačiau pats telefonas man atrodo nekokybiškai (gal dėl stereotipo, kad Prestigio dažnai genda) ir stock ROM'as kažkoks netoks.
Apibendrinant, jeigu gali rinktis tik LG ir SONY, tai imk SONY, bet jeigu yra galimybių tai pasiimk Huawei. :)
Redaguota 2015-07-16 02:21