📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Samsung Galaxy S4 programinės įrangos atnaujinmas
4 žinutės · 1,765 peržiūros
🕐 2015-07-19 20:27 #1
Sveiki, turiu S4 telefoną, kuris turi šiam laikui senstelėjusią Android sistemą(4.3). Per ilgas paieškas sužinojau, kad šis įrenginys jau gali turėti Lollipop. Ir kaip supratau, operacinė sistema turėtų būti atnaujinama automatiškai, tačiau pandžius tai padaryti rankiniu būdu, išmeta, kad naujausi atnaujinimai įdiegti. Kodėl aš man negali atnaujinti iki paprausčiausio KitKat? Tikslus modelis yra GT- l19505. Samsung Keys rodo tą patį
🕐 2015-07-19 21:04 #2
Matyt matei custom rom'ą... Nes S4 negali turėt Lollipop'o. Gali tik S5 ir naujesni telefonai...

Edit: Sorry, už pasakytą klaidą, nes pats paieškojau ir radau Rom'o linką: https://mega.co.nz/#!uRwXGZDY!npRgHavTtiLTDOA3VNgwModN2zsz-q34rWIt5q3Cv1I
Redaguota 2015-07-19 21:35
🕐 2015-07-19 22:07 #3
Bandyk kokiam samsung psl paziuret ir tiksliai suzinosi, nes db lg g2 man rodo kad kk yra naujausia kai dabar radau lg psl update.
🕐 2015-07-20 04:56 #4
Visi Samsung įrenginiai priklauso regionams, todėl atnaujinimai tam pačiam modeliui atsiranda neiškarto. Pavyzdžiui, Note 10.1 beveik visur turi oficialią 4.4 versiją, bet Baltijos (SEB) regionui vis dar yra 4.1 kaip naujausia versija. Nueik į Sammobile ir suvesk savo nemoduliuotos versijos numerį, tada pažiūrėk kokia to regiono naujausia versija. Jeigu ten jau yra 4.4 (arba 5.1) tai parsisiųsk iš jų puslapio ir, jei neklystu, įsirašyk su Odin. Jokiu būdu nebandyk įsirašyti kito regiono versijos, XDA forumuose skaičiau, kad atsiranda baisus lagas. Jeigu tu nusirootinęs savo prietaisą, tai atnaujinimų irgi negausi, čia irgi gali būti problema. Apskritai, tai tau siūlau naudoti custom rom'ą.. Jų yra visokiausių versijų, todėl rasi sau tinkamą ir nevargsi su crappy TouchWiz..
Redaguota 2015-07-20 05:01
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti