📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Windows 8.1 Pro product key
4 žinutės · 1,324 peržiūros
🕐 2015-07-20 18:39 #1
Sveiki visi , gal galėtumėte pagalbėti su Windows 8.1 pro 32 bit , neina niekaip aktyvuoti jų visur ieškojau raktų nei vienas neveikia , nesuprantu... , gal galite parašyti kokį veikiant cracką ar koki product key?
🕐 2015-07-20 18:44 #2
Juicy parašė:
Sveiki visi , gal galėtumėte pagalbėti su Windows 8.1 pro 32 bit , neina niekaip aktyvuoti jų visur ieškojau raktų nei vienas neveikia , nesuprantu... , gal galite parašyti kokį veikiant cracką ar koki product key?

Žiurėk jau aktyvuotų windowsų installo, aš taip darau ir man jokių bėdų nebūna.
🕐 2015-07-20 19:16 #3
GamingMaster parašė:
[quote]Juicy parašė:

Žiurėk jau aktyvuotų windowsų installo, aš taip darau ir man jokių bėdų nebūna.[/quote]

o kiitaip neišeitu niekaip? , nes kol susirašiau aš čia viską.. , nejaugi dbr teks vel perašinėti..?
🕐 2015-07-20 19:18 #4
Juicy parašė:
[quote]GamingMaster parašė:
[quote]Juicy parašė:

Žiurėk jau aktyvuotų windowsų installo, aš taip darau ir man jokių bėdų nebūna.[/quote]

o kiitaip neišeitu niekaip? , nes kol susirašiau aš čia viską.. , nejaugi dbr teks vel perašinėti..?[/quote]

Nu nežinau, girdėjau yra dar toks šudukas KMS Activator, gal padės kažką.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti