Sveiki. Nu tai kas atsisiuntė jau windows 10 ir įsirašė ? Ar viskas veikia jokių nesklandumų ? Dalinkitės informacija :). Aš tai vis dar laukiu kol galėsiu tuos win įsirašyt :/
Kažkur teko skaityti kad neskubetų nes nevisos progamos pasileidžia
Redaguota 2015-07-29 15:32
Ką tik išsirašiau, vieni dalykai patogiai naudojasi, kiti ne. Žiūrint į spartumą tai matosi skirtumas tarp win 8.1 ir win 10 nei mažas, nei didelis.
Na ka ir as susigundziau tais win10 vien del dx12. Neseniai isirasiau ir pats dizainas labia panasus I win8. Ipatingai patiko start mygtukas, daug idomesnis uz win7, bent jau man. Nelabai jau siuksline graziai atrodo :D . Narsykle tikrai labia nustebino, manau net greitesne uz google chrome. O kaip bus suprogramomis tai manau, kad bus taip kaip norejom persirasyti is win xp I win7, kai kurios veike, kai kurios atsinaujino ir pns. Sekmes kitiem su sia naujove :D
ziurau naudojusi edge ir matau kad ram ir cpu dar turiu
ooo happy day
Atiduotu savo pc i nsa utopija tam kad galeciau naudoti dx12
Redaguota 2015-07-31 12:28
Man iškilo su intel hd graphics draiveriais
Klausimai apie win 10 kurie man buvo
K : Ar Daug ryja, kai pamaciau reikalvimus suabejojau
A : Windows 10 veikia geriau negu 8.1, bet nera spartesni, negu 7.
K : Ar draugaus su visais žaidimais kuriuos žaidžiu
A : Ka leidžiu viskas eina, kadangi nauju graju nelošiu :D tai viskas buvo awesome
K : Kaip Egde performance buvo ?
A : Egde mane labiausiai nustebino, Veikia stabiliai, tik UI reikia nuo chrome atprasti :)
K : Problemos su driveriais, ar buvo problemu ?
A : Viskas su intel korta buvo gerai, as pats naudoju radeon korta kadangi pas mane laptop tai yra dviguba video korta.
Verdict time : In a case of windows 10 The defendant is NOT GUILTY
kitais žodžiais : Viskas buvo gerai, man pakolkas fainiausi win iš trio 7,8.1,10 :)
Neskubek dar bus daug laiko
Gali rašytis, nes daug spartesni už win 7, paprasti ir patogus, bent jau man.
jeigu nori geriau su win10 zaidimus lost lauk kol ant zaidimu atsiras dx12