Edit: Sveiki. Cia toks prikolas jau nepirma karta taip buna, man paskambina is Laidinio telefono žmogus (jokia teo imone), ir nespeju pakelt tai as perskambinu ir sako as jum neskambinau, nors tuo paciu praleistu rysiu skambinu? (2 kartus jau taip buvo)
Redaguota 2015-08-09 12:43
Taylor Swift Fan parašė:
Sveiki. Cia toks prikolas jau nepirma karta taip buna, man paskambina is Teo tinklo zmogus, ir nespeju pakelt tai as perskambinu ir sako as jum neskambinau, nors tuo paciu praleistu rysiu skambinu? (2 kartus jau taip buvo)
Pirma normaliai parašyk, nes neina suprasti. Ir man rodos neina perskambinti, taip pat su kaip ir su telefonu kompanijomis, kai skambina tau pasiūlyti ką nors
Redaguota 2015-08-09 12:40
yEz viskas cia normaliai suskaitoma nebent toks durnelis esi kad nesuskaitai :)
Tai tikriausiai jie tau skambina kad uz intika sumoketum ar GALA ir kai skambina kalba robotas ( yrasita zinute) ir kai perskambini tu paskambini tikram zmogui ir tada jis sako kad neskabinau + manrods 1 numeriu gali atsakyti keli zmones ten tai gal kitas zmogus tavo skambuti priima
Ne taip jus supratot:
Sveiki. Cia toks prikolas jau nepirma karta taip buna, man paskambina is Laidinio telefono žmogus (jokia teo imone), ir nespeju pakelt tai as perskambinu ir sako as jum neskambinau, nors tuo paciu praleistu rysiu skambinu? (2 kartus jau taip buvo)
Tai ka man isviso daryt, kad tokiu prikolu nebutu?
Nu tai jeigu močiutė pakėlė tai tikriausiai numerį užsirašė ne tokį, su paprastais laidiniais numerio neįvesi.