Sveiki. Prieš kokią savaitę, galbūt mažiau kaip sako temos pavadinimas, pasikeitė interneto tiekėjas. Aišku aš jo nekeičiau, vis dar tas pats, bet tarkime einant į speedtest.net patikrinti greičio, o tai darau kartais, pastebėjau, kad rodo nebe mano miestą, kuriame gyvenu. Bet kažkur Prancūzijoje ir tiekėjas, kur apačioje rašo, pasikeitęs, irgi spėju į prancūzišką. Išorinis IP adresas taip pat, nueinant į google, youtube ir panašiai, nesąmonės. Pvz. nebe google.lt o google.fr , visur prancūziškos reklamos, tekstai ir t.t. Per telefoną tokių akivaizdžių dalykų nepastebėjau, bet rodo per youtube irgi prancūziškas reklamas video pradžioje. Paskambinau tiekėjui, sako pats kaltas, kažką pridirbai naršyklėje ar pnš. Bandžiau aš tą naršyklę keisti, visur žiūrėjau, o gi tas pats... Neseniai buvau sukūręs temą apie virusą kurį pasigavau, ar galėjo jis taip pridirbti ir ar įmanoma atstatyti atgal?
Visai imanomas dalykas. Del sito nelabai ka galiu patart. Bet svarus Win perrasymas gelbeja nuo beveik visu bedu.
jeigu pastave modemas irasius savo ip adresa i mozila ar internet exploreri ismes saita su tavo modemo nustatymais
turietu buti reset migtukas to default
tada veiks kaip veikie kai ispradziu buvo nustatyta tavo isp
bandei per kokį kitą kompą ar telefoną (jei wifi turi) patikrinti ip?
Kaip ir visuose modemuose turi būti "Reset" Mygtukas... Reset'ink savo modemą, taip pat švariai win perašyk, arba ir juos reset'ink.
jonasz parašė:
bandei per kokį kitą kompą ar telefoną (jei wifi turi) patikrinti ip?
Tas pats ir telefone.
CyberNeticK parašė:
Kaip ir visuose modemuose turi būti "Reset" Mygtukas... Reset'ink savo modemą, taip pat švariai win perašyk, arba ir juos reset'ink.
Yra reset WPS, Įjungti ir išjugti Wi-Fi, ir apskritai visą modemą išjungti, daugiau nieko. Tas reset WPS nieko nepakeitė, windowsus perrašiau, nepadėjo. Problema tikrai ne tame.
Redaguota 2015-10-06 17:01
ponasvelnes parašė:
[quote]ZilViS parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
jeigu pastave modemas irasius savo ip adresa i mozila ar internet exploreri ismes saita su tavo modemo nustatymais
turietu buti reset migtukas to default
tada veiks kaip veikie kai ispradziu buvo nustatyta tavo isp
Ar tai padarydamas nepradanginsiu svarbių nustatymų, dėl kurių nebegalėsiu naudotis internetu?[/quote]
ne
tau tiesiog gris i pradine busena kada tau pirma karta nustate modema namuose[/quote]
Čia šitas tik yra, o jis viską ištrina. Nebebus interneto visai.
Žodžiu bėda su tiekėjais, nes nieko kito negali būti. Pasikeisiu interneta ir bus rami galva.
Redaguota 2015-10-16 14:14