sveiki visi siandien noriu isirasyt windows 10 ir noriu jusu paklausti, ka reikia daryti kad neissitrintu senos programos ? pvz mano vienam diske tik windowsai o kitame visi visi zaidimai kuriu sintimas tikrai uztrunka tai yra gta5 witcher 3 ir t.t. ?
Nieko, tiesiog įsirašyk viskas liks.
Nieko, tiesiog įsirašyk viskas liks.
Rašyk į vieną diską ir turėtų pasilikt tas kas kitam diske.
Neišsitrina tik sukuria nauja folderį "windows.old", tai ten visos programos palieka.
kodel as spaudziu kad instaliuotu ir man meta tipo isimk diska restartuok tada vel idek diska ir t.t. as visa ta bandziau daryt ir man vistiek neduoda instaliuot ?
p.s. windows 8 ar windows 10 geriau ?
Tu per originalų diską rašais? Aišku, kad Win10 yra geriau... Nes su jais bus DX12 kuriuos palaiko tik win10.
nee atsiusta is linkomanijos kopija.
Jei iš linkomanijos siunteis, tai greičiausiai reikės i fleshą arba diską įsikelt.
tai pas mane diske ir yra ikelta as ten ta key praskipinau tada pasirinkau kad instalintu ir man meta lentele dabar media jau ikelta tipo tu isimk diska rr padaryk padarau paprastai windowsus uzkrauna ir nieko neiseina
1. Užmount'ink Windows 10 iso per Daemon tools.
2. Kai atsidarys AutoPlay, pasirink "Open folder to view files"(Nepaleisk setup'o per Autorun!)
3. Ten rasi aplanką "Sources".
4. "Sources" aplanke surask ir atidaryk "setup.exe".
5. Tada parodys "Windows is copying files" ar kažkas panašaus ir ... viskas.
Redaguota 2015-10-17 19:32
aciu chebra viska pats jau susitvarkiau viskas puikiai veikia. kolkas dar niekas nenuvile
Perspėju , kad kartais gali strigti NVidia driver'iai.
Nelabai apsimoka siustis is torrentu puslapiu 10win, kai gali is microsoft puslapio parsisiust ir tau lengvai suinstaliuos be jokiu disku ar flashu
Pritariu lukniss legalius visiem atiduoda tik parsiusti tereik is microsofto jei pats pc neparsiunte (kaip man buvo) vapsie ten nereik nieko daryt tik paleidi ir lauki.