🕐 2015-11-12 18:09
Kuris geriausias tinklo operatorius. Tele2 Bite ar Omnitel? Nes zadu imt plana tik nzn koki operatoriu pasirinkt
Mantulysss parašė:
Pats naudojuos TELE2, kolkas jokių problemų nebuvo, tik internetas kartais grybauja, bet nenaudoju aš jo tiek dažnai. Tėvai tai Omnitel turi, žada keist, nes kaime gyvenam tai kažkaip silpnai ryšį gaudo ir sunku prisiskambint.
man tokios problemos asmeniškai dar nėra buvęRaGe parašė:
Tele2, nežinau kaip jums, bet mane salyginai apvogė. Internetas buvo išjungtas, telefonas irgi, bet tipo naudojau.... Ir įpaišė 100lt. Vėliau "Mūsų klaida", bet pagal jų "taisykles", dėl tokių klaidų gražina tik 50%, tai gražino tik 50lt... už jų klaidą...
RaGe parašė:
Tele2, nežinau kaip jums, bet mane salyginai apvogė. Internetas buvo išjungtas, telefonas irgi, bet tipo naudojau.... Ir įpaišė 100lt. Vėliau "Mūsų klaida", bet pagal jų "taisykles", dėl tokių klaidų gražina tik 50%, tai gražino tik 50lt... už jų klaidą...
Mantulysss parašė:
[quote]RaGe parašė:
tiesa, turėjau su išlaidų kontrole, bet planas ribotas buvo labai. Tdl noriu geresnį pasiimt, bet irgi su islaidu kontroleRaGe parašė:
Nu geriausia pasiimt planą su išlaidų kontrole.
jutas parašė:
Omnitel, patikimiausias rysys, netrukineja, greitas, HD krauna net tokiose vietose kur nepagalvotumet kad imanoma.
Ir jeigu gaunat saskaitas uz tipo kazkoki interneto naudojima visiskai is oro, tai zinokit, kad PATYS RUPINKITES AR ijungtas mobilus internetas, tam tikros programos pacios ijungia kad updatintusi ir t.t.