📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Youtube partnership
8 žinutės · 2,344 peržiūros
🕐 2015-11-17 14:47 #1
Esu su situ susiejas scalelab.com prisilogines matau savo video kiek uzdirbes bet paypale nera to uzdarbio tai kaip suprast ?
🕐 2015-11-17 14:49 #2
Šudinas video, tai nemoka.
🕐 2015-11-17 15:04 #3
Man įdomu galima užsidirbti gyvenant lietuvoje ir darant gameplay žaidimus Walkthrough? be jokio komentavimo???

P.S. šiaip įdomu pasidarė :D
Redaguota 2015-11-17 15:18
🕐 2015-11-17 15:23 #4
Qiux parašė:
Man įdomu galima užsidirbti gyvenant lietuvoje ir darant gameplay žaidimus Walkthrough? be jokio komentavimo???

Galima bet kur gyvenant taip užsidirbti. aišku, jei lietuviškai kalbėsi, tavo galimų žiūrovų ratas susiaurės, tai tu daug mažiau užsidirbsi. O šitas čiuvas man juokingas(šiaip jis vpš dx), bando "užsidirbt" iš kažkokių net šuns peržiūros nevertų, trečiarūšių video.
🕐 2015-11-17 17:33 #5
O as naudoju Google Ads, pries kelis menesius uzsiregistravau, net laiska atsiunte is Amerikos. Per du menesius jau yra virs 50 eu, o pagal ideja, kita menesi jau bus 70 eu slenkstis (kai turetu ismoketi). Paziuresim kas ten bus.
🕐 2015-11-17 17:44 #6
https://www.youtube.com/user/powahas.Mokės tau už tokius video.
🕐 2015-11-17 17:47 #7
SkirLou parašė:
[quote]Qiux parašė:

Galima bet kur gyvenant taip užsidirbti. aišku, jei lietuviškai kalbėsi, tavo galimų žiūrovų ratas susiaurės, tai tu daug mažiau užsidirbsi. O šitas čiuvas man juokingas(šiaip jis vpš dx), bando "užsidirbt" iš kažkokių net šuns peržiūros nevertų, trečiarūšių video.[/quote]
I psihiatrne eik pasigydik ir gryzk

Ka jus cia nusinekat rimtai pasakyk ko negaunu

O nestumkyt kai asilai
Redaguota 2015-11-17 17:48
🕐 2015-11-17 17:59 #8
f0ker parašė:
[quote]SkirLou parašė:
[quote]Qiux parašė:

Galima bet kur gyvenant taip užsidirbti. aišku, jei lietuviškai kalbėsi, tavo galimų žiūrovų ratas susiaurės, tai tu daug mažiau užsidirbsi. O šitas čiuvas man juokingas(šiaip jis vpš dx), bando "užsidirbt" iš kažkokių net šuns peržiūros nevertų, trečiarūšių video.[/quote]
I psihiatrne eik pasigydik ir gryzk

Ka jus cia nusinekat rimtai pasakyk ko negaunu

O nestumkyt kai asilai[/quote]
Bet jie tik tiesą rašo :/
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti