Sveiki, man reikia patarimo, ar apsimoka atnaujinti savo nešiojamo kompiuterio Windows 7 į Windows 10? Ar failai kurie buvo kompiuteryje išliks? Jei apsimoka, tai rinktis 64 bitų ar 32 bitų? Iš anksto dėkoju už atsakymus :)
Mano nešiojamo kompiuterio specifikacijos: http://prntscr.com/9btx4o
•Beveik jokio skirtumo tarp kitų nėra, gal šiek tiek spartesni w10 yra.
•Galėsi pasirinkti ar palikti failus ar juos naikinti.
•64bit.
W10 spartesni ir gali laisvai gaut už dyką , bet jie užknisa dėl Microsoft politikos , t.y. MS turi teisę stebėt tavo turimus failus.
Tikrai apsimoka windows 10 spartesni dvigubai už windows7
Redaguota 2015-12-08 20:49
Dėkoju jog atsaket :) , bet turiu dar viena klausima. Kiek laiko trunka atnaujinimas?
Priklausomai ar nori palikti failus ar ne, tai nuo ~40min iki poros valandų.
Kad persirasyti, manau tikrai verta, bet tik i win10, ne 8 ar 8.1. Pats isbandes ir buvo daug trukumu. win 10 yra zymiai spartesni uz win 7, vien paziurejus i pajungimo (dekstopo pasirodymo) laika. Ir galu gale jie yra nemokami.
Failus galesi visus palikti tiek c ar ten bebutu koks d. Persirasius bereikes istrinti senus win, kad nesimaisytu.
Update man uztruko apie 30-40 min, gali manau uztrukti ir valandele, bet daugiau nemanau.
Jau atsinaujinau, dabar norėčiau pagalbos dėl anti-virusines, kuria naudoti? (reikia nemokamos) :)
Windows defender pilnai uztenka, jei zinai po kokius websitus vaikstai, ir ka siunties. Pats nenaudoju jokiu avast nes tik apkrauna pc. O siaip nod32 man kazkaip best. Paskui Avast, ir kitos