Sveiki, taigi neseniai nusipirkau routeri https://order.omnitel.lt/modemai/huawei-e5186/ ir nauduojosi nauju omnitel planu, turiu stacionara ir laptopa, noriu zaidima persikelti is nesiojamo prijungto prie routerio į stacionaru prijungta laidu i router, taigi viska pradejau bet labai letai kelia 2.5 mb/s o man reikia 60 gb persikelti tai tikrai uztruks, mano draugas sake per homegroup kele tai jam kele 20 mb/s taigi kame beda ? be to kad keliuosi siuos failus man neaikvos suteiktu interneto duomenu ? nes omnitel yra ribotas.
Keliant per LAN kabelį interneto greitis neturi reikšmės.
viskas priklauso nuo tavo pc failu skaitymo,perdavimo ir saugojimo greicio(jeigu tavo pc sakykim failus skaito 25mb's greiciu, tai jis tikrai negali pasiekti 1gb's, jis tiesiog to neisgali padaryti). Ir antra butu kabelis, taip kabelis, nuo jo tipo priklauso koks bus greitis. O Del interneto duomenu eikvojimo nieko negaliu pasakyti.
Ar tai man imanoma padaryti kad greiciau keltusi ar cia gal kaska netaip padariau ar daugiau neistenes ?
Lukasamba parašė:
Ar tai man imanoma padaryti kad greiciau keltusi ar cia gal kaska netaip padariau ar daugiau neistenes ?
Didelė tikimybė, kad darai kažką ne taip.
Redaguota 2015-12-11 18:42