NoScope parašė:
[quote]yEz parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]yEz parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]yEz parašė:
[quote]NoScope parašė:
CSGO ne tokiu principu editinti reikia. Fu3ked up visa sistema tenai. Su frapsais csgo reik recordinti (cia kaip cod principas), 60fps nusistatai tik aisku.
jei nežinai nekomentuok. Kokie dar fraps. ffs[/quote]
Nereikia cia vaidinti, nezinociau nerasyciau. Visi editoriai su fraps csgo tiek cod senesnius editina, recordina 60fps paskui berods compresina su atitinkamom programom, gali pasigooglinti, as neatsimenu pavadinimo, kadangi nebeuzsiemu situo dalyku tai ir issitrynes, seip buciau paziurejas ir parases. Na ir tada keliesi i AE ar i SV ir darai ka nori. Aisku, gali toliau burnoti as tiesiog padeti bandau.[/quote]
aš vpš net ne apie tai klausiau ir matos kad tavo toks suvokimas kad tik pasijungi ir su fraps nufilmuoji tai... geriau neatrašyk[/quote]
Lietuviu mentalitetas :D siulai pagalba o va gauni, nebent cia putiesi nes galvojai kad cia vienintelis ale kaip ten sako, "sustas" editini ir kiba mes peasantai cia nieko nesuprantam, irgi geras. Tai nera "mano" suvokimas, taip zmones dare/daro, nebent recordinti rade jau yra geresne programa alternatyva, nesilankau editoriu hub'uose, tai negaliu nieko pasakyt. Jeigu pats nesupranti kaip kas veike, nereikia nervuotis, jei kreivom rankom nemoki fraps naudotis ir 60fps nusistatyt, as nieko padeti negaliu. Nebent toliau nori kad hdd rytu, tada tenai nuo procesoriaus ir ramu eina viskas, vram itakos neturi.[/quote]
Visu pirma aš pagalbos prašau net ne tam dalykui, pasiskaityk pirma. Siūlai man filmuot su frapsai kai
nieks nefilmuoja iš normalių, nebent
tavo pažįstami "editoriai" ir su frapsai tu tiesiog vieną vaizdą nufilmuoji, tai pasakyk man kaip tada nufilmuot atskirus modelius be map ? tik ginklus ? Field of depth ? tell me jei toks gudras[/quote]
Nepasikeles,
yeah sure
Jei tau reike atskiru modeliu tai paprastai nusifilmuoji juos (su kuo nori
jau dabar sakykim) ir maskini arba greenscreen map'e filmuoji juos? Ginklai irgi same story. Nebent tu apie kazka kita kalbi, nes is to ka parasei taip ir supratau kad tau tik modeliu ir ginklu reike be jokiu pasaliniu (map kaip minejai ir pns)[/quote]
Nepasikeles,
yeah sure
Kur aš šitą rašiau ? jau tau galva perkaito nuo buvimo prie pc. Ir tingiu aš tau aiškint kaip kas vyksta, man tiesiog reikėjo sužinot su kuo efektyviau viskas vyktu, bet tau tai suprast buvo ir yra per sunku. Ir tiesiog rašai tą patį per tą patį ko man vpš nereik.