📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Del filmo sujungimo
7 žinutės · 3,779 peržiūros
🕐 2009-11-07 10:01 #1
Sveiki, parsisiunčiau filmą, bet beda yra ta, kad jis suskaidytas į dvi dalis. Tai va norečiau paklausti jūsų gal kas nors zinot gerą "sujungimo" filmų programą. Daug išbandžiau "sujungimo" programų bet su viena garsas blogas kai sujungi filmą, su kita filmo kokybė bloga. Tad netingėkit parasyt, jei žinot!
Redaguota 2009-11-07 10:02
🕐 2009-11-07 11:53 #2
Xilisoft Video Editor, pats ja naudoju tikrai labai nebloga programa :D
🕐 2009-11-07 14:57 #3
erikas480 parašė:

Aš pats naudojau bet kai sujungė mano norimo filmo dalis, kokybė pati filmo nekokia
🕐 2009-11-07 19:50 #4
coolice parašė:
[quote]erikas480 parašė:

Aš pats naudojau bet kai sujungė mano norimo filmo dalis, kokybė pati filmo nekokia[/quote]

Todėl, kad nenustatei programos tinkamai. Iš tikrųjų filmų ripinimas iš kompaktų, jų karpymas, koregavimas ir tt neprastinant jo kokybės yra menas. Tai sugeba tik profesionalai. Jeigu ir tu nori tokiu būti turi daug praktikuotis. Ir pabaigai vienas klausimas, kodėl tu nori jį sujungti?
🕐 2009-11-08 12:33 #5
IceCold parašė:
[quote]coolice parašė:
[quote]erikas480 parašė:

Aš pats naudojau bet kai sujungė mano norimo filmo dalis, kokybė pati filmo nekokia[/quote]

Todėl, kad nenustatei programos tinkamai. Iš tikrųjų filmų ripinimas iš kompaktų, jų karpymas, koregavimas ir tt neprastinant jo kokybės yra menas. Tai sugeba tik profesionalai. Jeigu ir tu nori tokiu būti turi daug praktikuotis. Ir pabaigai vienas klausimas, kodėl tu nori jį sujungti?[/quote]

Viską as gerai nustaciau bet filmo kokybė prasta, o tu klausei kam as noriu sujungt, tai va mano filmas yra suskaidytas i dvi dalis tai va as noriu i viena dali sujungt filmo dvi dalis, o ne konvertuot.
🕐 2009-11-10 10:43 #6
coolice parašė:
[quote]IceCold parašė:
[quote]coolice parašė:
[quote]erikas480 parašė:

Todėl, kad nenustatei programos tinkamai. Iš tikrųjų filmų ripinimas iš kompaktų, jų karpymas, koregavimas ir tt neprastinant jo kokybės yra menas. Tai sugeba tik profesionalai. Jeigu ir tu nori tokiu būti turi daug praktikuotis. Ir pabaigai vienas klausimas, kodėl tu nori jį sujungti?[/quote]

Viską as gerai nustaciau bet filmo kokybė prasta, o tu klausei kam as noriu sujungt, tai va mano filmas yra suskaidytas i dvi dalis tai va as noriu i viena dali sujungt filmo dvi dalis, o ne konvertuot.[/quote]

Ar filmas prasčiau žiūrisi, kada jis padalintis į dvi dalis? :)
🕐 2009-11-10 17:07 #7
IceCold parašė:
[quote]coolice parašė:
[quote]IceCold parašė:
[quote]coolice parašė:
[quote]erikas480 parašė:

Viską as gerai nustaciau bet filmo kokybė prasta, o tu klausei kam as noriu sujungt, tai va mano filmas yra suskaidytas i dvi dalis tai va as noriu i viena dali sujungt filmo dvi dalis, o ne konvertuot.[/quote]

Ar filmas prasčiau žiūrisi, kada jis padalintis į dvi dalis? :)[/quote]

Na aš noriu filmą žiūrėt per dvd grotuvą, dėl to prašau jūsų pagalbos.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti