📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Reikia skubios pagalbos
3 žinutės · 1,151 peržiūros
🕐 2016-05-21 11:01 #1
Sveiki, ijungdamas kompiuteri norėjau paleisti ji ant safe mode režimo, biški neisižiurėjas kažka paspaudžiau (Kažkoki idle mode pakeite i ahc) ir dabar neisijungia kompiuteris, kaskart pajungus daro startup repair. Nenusimanau daug apie kompiuterius bet nieko negaliu padaryt, negaliu jo net ijungti. Kaip ta AHCI mode pakeisti atgal i IDLE ? labai reikia pagalbos jei kas nusimanot
Redaguota 2016-05-21 11:02
🕐 2016-05-21 11:32 #2
nu tai pabandyk i eit i pati bios ir ten yra kur pakeist is achi i idle pas mane tas pats buvo krc netycia pakeiciau i idle ir kaip jungiasi * melyna ekrana galvojau wtf tai poto pakeiciau i achi ir veikia kuo puikiauseui
🕐 2016-05-21 13:04 #3
Kietuolis1911 parašė:
nu tai pabandyk i eit i pati bios ir ten yra kur pakeist is achi i idle pas mane tas pats buvo krc netycia pakeiciau i idle ir kaip jungiasi * melyna ekrana galvojau wtf tai poto pakeiciau i achi ir veikia kuo puikiauseui

Dėkoju už atsakyma :) tapati man sake ir kitas žmogus vienam forume, ryt reikes bandyti, ne namie šiuo momentu. Bet gal gali iš anksto detaliau viska paaiškinti kaip ten ka daryti? Kad žinočiau ir nebutu klausimu papildomu vėliau
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti