📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Heeeelp
7 žinutės · 1,606 peržiūros
🕐 2016-07-08 23:47 #1
Sveiki galit pagelbėti? Taigi prie reikalo paskutiniu metu mano kompiuteris pradėjo daryti keistus dalykus nu vienintelį dalyką tiesiog išsijungia ekranas keliom sekundėm ir vėl įsijungia ir tuo pačiu nuleidžia programa arba žaidima

P.s dar kartais būna ir kai einu į kokia nors svetaine pvz youtube irgi išsijungia ekranas ir įsijungia ir padaro į basic grafikas ir greitai pakeičia į aero

Mano operacine sistema windows 7
Redaguota 2016-07-08 23:57
🕐 2016-07-09 00:31 #2
Kada dulkes valytos is pc?
🕐 2016-07-09 00:35 #3
DizzyGamer parašė:

Žinok ne tep seniai bet ryt reiks pažiūrėt nu techniškai šiandien bet pradedu manyt kad mano kompe yra kirminas virusas
Redaguota 2016-07-09 00:35
🕐 2016-07-09 00:45 #4
F0keriukaS parašė:
[quote]DeepSounD parašė:
[quote]DizzyGamer parašė:

Žinok ne tep seniai bet ryt reiks pažiūrėt nu techniškai šiandien bet pradedu manyt kad mano kompe yra kirminas virusas[/quote]
koks dar kirminas ka tu cia nusisneki[/quote]

Ką žinau kas jam čia darosi man atrodo reikia jį išvis visą perrašyt
🕐 2016-07-09 01:26 #5
DeepSounD parašė:

Žinok ne tep seniai bet ryt reiks pažiūrėt nu techniškai šiandien bet pradedu manyt kad mano kompe yra kirminas virusas[/quote]
Bandyk dar vaizdo draiverius atnaujinti gal tie pades, jai ne tai nezinau kas daros :/

P.S. Nekreipk demesio i ta F0keriukaS.
Redaguota 2016-07-09 01:28
🕐 2016-07-09 11:07 #6
F0keriukaS parašė:
[quote]DeepSounD parašė:
[quote]F0keriukaS parašė:
[quote]DeepSounD parašė:

Ką žinau kas jam čia darosi man atrodo reikia jį išvis visą perrašyt[/quote]
pabandik isvaliti dulkes jei nepades perrasik windows kai rasisies naujus imk windows 8 arba 10 septintu nebesirasik[/quote]

O kuom 7 blogi
🕐 2016-07-09 11:49 #7
DeepSounD parašė:
[quote]DeepSounD parašė:
[quote]DeepSounD parašė:

Ką žinau kas jam čia darosi man atrodo reikia jį išvis visą perrašyt[/quote]
pabandik isvaliti dulkes jei nepades perrasik windows kai rasisies naujus imk windows 8 arba 10 septintu nebesirasik[/quote]

O kuom 7 blogi[/quote]
Nekreipk tu į jį dėmesio.

Mano manymu geriausia persirašyti būtų į win10, nes jie kolkas duodami nemokamai ir geriausiai veikia. Bet prieš tai atnaujink/perrašyk vaizdo plokštės draiverius ir pabandyk praskanauot su antivirusine ir Malware bytes anti malware programa.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti