📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
MoH vs CoD vs Bf
7 žinutės · 2,536 peržiūros
🕐 2016-10-31 21:08 #1
Taigi sveiki visi norėčiau jūsų paklausti ar kartais nepasidarė jums įdomu kuris gi šitų žaidimų yra geriausias? Parodykite savo nuomonę kuris iš sių žaidimų yra geriausias mano apklausoje ir pasižiūrėsime kas laimes. P.s čia kalbu apie story mode žaidimų.
🕐 2016-10-31 21:19 #2
Man asmeniskai battlefield zaidimai yra geresni uz CoD ir MoH. Nauji CoD man isvis nepatinka, o medal of honor dar is tikro nera teke zaist
🕐 2016-10-31 21:33 #3
Kad BF ir MoH ta pati kompanija kuria o šiaip tai aišku kad Cod dalys geriausios jau nuo pirmos dalies buvo įdomūs ir dabar jaučiu yra įdomūs ir nesvarbu kad kosmosas jie moka kurti, BF story labai silpnos būna nu gal šiemet geras bus nežinau, vienaip ar kitaip, visos įdomios :D
Redaguota 2016-10-31 21:35
🕐 2016-10-31 21:48 #4
Machinery parašė:
Single player tik CoD ir MoH ankstyvos dalys.Visos kitos absoliutus * akloms šimpanzėms.
2016 metais "vs" tema, galovjau versus kvailiai jau išmirė.

[quote]Qiux parašė:
Kad BF ir MoH ta pati kompanija kuria

Ne ta pati.[/quote]

Nu gal ne bet leidėjas tai tas pats :D
🕐 2016-11-01 00:28 #5
Man asmeniškai BF serijos yra kur kas geresnės už COD ar MOH. Geru SP jos žinoma nepasižymi, tačiau MP, bent jau man, yra stulbinantis. COD nepernešu jau nuo MW3 dalies, o MOH tiesiog kažkaip nelimpa. Kodėl BF ? Todėl, kad su kiekviena nauja dalimi DICE sugeba kažkaip nustebinti, dar labiau įtraukti. Tai vienintelis žaidimas, kuriame galima pasijausti lyg tikram kare, kur realiai reikia galvoti įvairias taktikas, bendradarbiauti su squad'u ir visu team'u, kad laimėti matchus, o ne tiesiog kažkoks fast pace run and gun žaidimas, kur žaidi pats sau, renkiesi kažkokius killstreak'us ir MOAB'us leidi, kurie visą team'ą ištaško, o po to vaikai daužo monitorius ir verkia į mikrafą ar chatą. Dar BF išsiskiria tuom, kad turi įvairias transporto priemones, tiek vandens, tiek žemės, tiek dangaus, kas irgi yra didelis pliusas ir daro BF išskirtinesnį. Belekaip dideli mapai, daug veiksmo, sprogimų, griūvimų, garsų. Nėra jokių future nesamonių, nes man žiauriai nepatinka ir kas COD'e jau nuo black ops II eina. Perku BF dalis jau nuo BFBC2 dalies, nei viena dalis nėra nuvylusi, naujausią dalį jau taip pat esu nusipirkęs ir nei kiek nesigailiu :) Žodžiu, mano nuomone BF yra visa galva aukščiau už MOH ir tuo labiau už COD dalis.
🕐 2016-11-01 21:58 #6
Arma
🕐 2016-11-01 22:39 #7
Man asmeniškai tik MoH tiek BF. COD jau net gis mano kantrybės liniją peržengė su BO3.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti