Sveiki vairuotojai. Šiandien pavyko išsilaikyti teorijos egzaminą ir M raidės jau mano rankose. Iškilo klausimas kur klijuoti? Suprantu, kad reikia priekyje ir gale, bet kurioje vietoje? Ar galima iš vidinio stiklo pusės?
Nesvarbu, ar ant lauko ar ant vidinės pusės, svarbu prieky ir gale kad matytųsi.
Matomoj vietoj ir nesvarbu ar vidinė ar lauko pusė, klijuok kad netrukdytų tau.
Sveikinu islaikius nesvarbu kur nori tik svarbu kad butu matoma vieta ir prieki ir gale :)
Uzteks gale viena emke priklijuoti gale. Beje, nepamirsk, kad gali vairuoti tik su seimos nariu, kuris turi 5 metu vairavimo staza.
Šiaip, niekad negalvodavau apie tai, bet po vieno įvykio, kai vaikezas išvažinėdamas iš stovėjimo vietos nepraleido manęs, o aš, net nekreipdamas dėmesio lengvai riedėjau, su mintim, kad pajudėjo ir sustod praleist mane, o anas, su m raide, TIK iš galo, būčiau pastebėjęs m raidę iš priekio, būčiau jau visai kitaip vertines situacija, o dabar vos nebuvo bėdos... Tad siūlau ir Tau, Priekį dešinėj, gale kairėj užsimest po M, nes nežinia kas.
Šiandien pirmą kartą pralėkiau. :P Užsidėjau gale kairėj ir priekį dešinėj. Jausmas smagus, bet dar nesijaučiu toks confident, visgi dar tik 24 vairavimo valandas su savimi turiu. Dėkui už pagalbą. :P
Su to vairavimu tai mokytis ir mokytis. Vis pagalvoju, kaip as blogai vairavau kai tik islaikiau, o po kokio pusmecio ta pati galvosiu apie dabartinius igudzius. :D
Ant manęs tai parėkti mėgsta instruktorius. :D Vis pamirštu per petį pasidairyti ir pan. Sakė, blogai vairuoju, bet gal išlaikysiu, nes tik vasarą 18.. :D
užsiknisimas vairuot ten toj mokykloj ir tuos egzus laikyt kai niekad prie vairo nesėdėjęs... Antrą kartą tikrai viso to streso nenorėčiau patirt :D sėkmės.