📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Versliukas
6 žinutės · 1,840 peržiūros
🕐 2016-11-26 22:36 #1
Sveiki, atsirado šiek tiek laisvu pinigu, ir sumaščiau pardavinėti WW2 tematikos klijuojamus modelius. Norėčiau paklausti ar Lietuvoje yra imanoma tikėtis paklausos šioje srityje? t. y ar yra žmoniu kurie užsiima modeliavimu? Ar net neverta bandyti? Taip pat norėčiau paklausti tu kurie užsiema modeliavimu, kokios firmos, kokio mastelio, modeliai populiariausi? P. S iš pradžiu kainos tikrai butu mažesnės. Ačiu už sugaištą laiką :)
🕐 2016-11-26 22:49 #2
Yra tai yra, bet, manau, ieškok kažko paklausesnio
🕐 2016-11-26 22:55 #3
Aš klijuoju, nors senai buvau žirkles į rankas paėmęs. Manau geriau sektusi su pačių žurnalų pardavimu, nei gatavo modelio pardavimu. Daugelis -monių dabar ieško tokių žurnalų užsimušdami. O ir aš nupirkčiau Fly Model žurnalo 125- tą numerį. (Namiokas, jei sugalvotum pasinaudot idėja :) )
🕐 2016-11-27 08:20 #4
Dėkui už atsakymus, kaip manote kokios prekes yra paklausios ir ju Lietuvoje sunku rasti?
🕐 2016-11-27 08:34 #5
BaconStrip parašė:
Aš klijuoju, nors senai buvau žirkles į rankas paėmęs. Manau geriau sektusi su pačių žurnalų pardavimu, nei gatavo modelio pardavimu. Daugelis -monių dabar ieško tokių žurnalų užsimušdami. O ir aš nupirkčiau Fly Model žurnalo 125- tą numerį. (Namiokas, jei sugalvotum pasinaudot idėja :) )

Kiek žiurėjau, neradau nei vienos parduotuvės kuri turėtu bent viena. Dar keleta Lenkijoje žinau, bet abejoju ar ten bus.
🕐 2016-11-27 12:50 #6
Maly Modelarz, Fly Model žurnalai ieškomi. Fly vien dėl gausios detalizacijos, Maly - dėl modelių gausos. http://poligonas.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=28&Itemid=4 Čia tau kaip pavyzdys žurnalų, kurie yra išleisti tokia tematika. Pasidomėk. Verslas tikrai išeitų neblogas..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti