📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist +18 DLC (visos kortos)
8 žinutės · 2,881 peržiūros
🕐 2016-12-19 12:58 #1
Pilnas žaidimas su visais DLC: https://skidrowgamesreloaded.com/yu-gi-oh-legacy-of-the-duelist-incl-dlc-cracked-3dm/

Šiandien norėčiau pasidalinti įspūdžiais apie Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist ^^

Pradėkim nuo to, kad PC platformai jis išleistas visai neseniai (2016.12.07: http://store.steampowered.com/app/480650 ) Steam versija turi net 17 DLC, kurie beveik identiški: gaunate po 2 kalades ir story arba kovas. Galima drąsiai žaisti ir be DLC, bet jeigu esate tam tikrų kortų arba herojų fanai, tuo met bus būtinybė bent vieną DLC nusipirkti. Nebijokit pirkti, nes visada galima padaryti refund ir atgauti pinigus.

Pats žaidimas turi ir pliusų, ir minusų. Kartais online rėžimas kabliuoja, arba nebūna online žaidėjų. Šių problemų man nebuvo, turiu Steam drauguose apie 7 -9 žmones ir mes panolaifinam visai smagiai :D Tad prieš perkant žaidimą, siūlau paieškoti bendraminčių dėl MP.

Single tipo rėžime už laimėtas arba pralaimėtas kovas gausite taškų, už kuriuos galėsite atidarinėti booster packs. Taip pat bus galima bandyti gauti ir Dievų kortas.
Kaip viskas atrodo, štai video: https://www.youtube.com/watch?v=xiOTllUx4bc&sns=em

Asmeninis įvertinimas: 8.5 / 10 puikus žaidimas Yu-gi-oh! fanams. Aš nusipirkau jį antrą išleidimo dieną, turiu jau apie 90 valandų ir kolkas žaidimas tikrai kabina, ypač MP su draugais. Kas pamena ir kam patiko:

• Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny
• Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge
• Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion

Tai Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist gan smarkiai patobulėjęs.

Sistemos reikalavimai nėra aukšti, bet nežinau, turbūt su Win 10 neveiks. Teko pažaisti ant silpno laptopo, žaidimas veikia puikiai su 30 fps. Lagina truputį tik per animacijas. Taip pat reikia 64 bit.

Minimum:
Processor: 2.5GHz CPU
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512MB DirectX 11.0 compatible video card
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
Sound Card: DirectX 11.0 compatible sound card

Recommended:
Processor: 3GHz CPU
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 1GB DirectX 11.0 compatible video card
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 2 GB available space
Sound Card: DirectX 11.0 compatible sound card

Jeigu norite kartu pažaisti, tai palikite savo Steam ID komentaruose. Patariu žaidimą pirkti per Steam Holiday Sale (2016.12.22) turėtų gauti bent kažkokią nuolaidą. O pabaigai, keletas kovų iš Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=JYaDnWZzTjE&sns=em

Exodia!

https://www.youtube.com/watch?v=PF8N23wa-Zc&sns=em

Žaidimas jau turi crackintą versiją torrentuose, kažką mačiau ir LM'e, bet ar ta versija veikia stabiliai- čia yra klausimas. Steam'e žaidimą gali bet kada atsisiųsti, o crackintos versijos dažnai pasensta. Tai būtų tiek.
Redaguota 2016-12-28 21:08
🕐 2016-12-19 13:22 #2
Yu-Gi-Oh aka "Įžanga į MTG", kaip 5 metus pražaidęs Yugį ir aš pasireikšiu.

Paprastam pažaidimui gal ir nieko, tačiau rimtai neįmanoma vertint žaidimo. Dėl daug priežasčių. Kad ir kokią kaladę susimeti, vis tiek lengvai žaisi ir laimėsi. Vertinant ir popierinį žaidimą- beveik bet kas gali susirinkt turnyrinę kaladę, kadangi kortos labai lengvai prieinamos ir jos centus kainuoja. Nepaisant to, ačiū Dievui turnyrinės arba theme tipo kaladės ima viršų.
Pagr. pliusas, kad kortos pigios dėl Konami politikos ir perleidinėjimo iš naujo kas keli metai ir jos yra pigios, labai lengvai prieinamos, lengva pradėt žaist, tačiau yra ir minusų - tos pačios kortos (nes jos overpowered) ir taisyklės. Pilna nerašytų taisyklių, kai kurios jų kaip fizikos terminai - jei nesi žioplas ir gaudaisi, viską suprasi. Dar keli minusai yra idiotiškas banlistas- pradžioje kortos baninamos, bet po to jas leidžia laisvai naudoti.
Redaguota 2016-12-19 13:47
🕐 2016-12-19 14:02 #3
Wololo parašė:
Yu-Gi-Oh aka "Įžanga į MTG", kaip 5 metus pražaidęs Yugį ir aš pasireikšiu.

Paprastam pažaidimui gal ir nieko, tačiau rimtai neįmanoma vertint žaidimo. Dėl daug priežasčių. Kad ir kokią kaladę susimeti, vis tiek lengvai žaisi ir laimėsi. Vertinant ir popierinį žaidimą- beveik bet kas gali susirinkt turnyrinę kaladę, kadangi kortos labai lengvai prieinamos ir jos centus kainuoja. Nepaisant to, ačiū Dievui turnyrinės arba theme tipo kaladės ima viršų.
Pagr. pliusas, kad kortos pigios dėl Konami politikos ir perleidinėjimo iš naujo kas keli metai ir jos yra pigios, labai lengvai prieinamos, lengva pradėt žaist, tačiau yra ir minusų - tos pačios kortos (nes jos overpowered) ir taisyklės. Pilna nerašytų taisyklių, kai kurios jų kaip fizikos terminai - jei nesi žioplas ir gaudaisi, viską suprasi. Dar keli minusai yra idiotiškas banlistas- pradžioje kortos baninamos, bet po to jas leidžia laisvai naudoti.

Aš kai pirkdavau kortas ir dalyvaudavau uac Kaune turnyruose, tai kaladė apie 50 litų + ant įmocių dar 30 litų, tai nepasakyčiau, kad pigios, o boosteriai buvo po 15-20 litų. Šiuo metu nera originalių kortų Lietuvoje, jos seniai jau išimtos iš apyvartos. Nežinau, kur tu čia radai yugioh už centus originales kortas :D Net ir perkant per skelbimus už jas pakankamai daug reikia pakloti.
Banlistas galioja tik turnyruose. Žaidžiant klubuose gali žaisti ir su banintom kortom

Man pačiam būtų įdomu išbandyti kai kuriuos DLC, bet kolkas internete neradau pilno žaidimo su visais 17 DLC. Tikėkimės, kad pamatysim per Holiday Sale bent -30% :D Topinis žaidimas :D 17 DLC po 5€ :D
🕐 2016-12-19 14:17 #4
Oficialiai nerasi, nes tie kas pardavinėjo arba išpardavė viską ir baigė su tuo arba bankrutavo. Dabar dar vežasi, bet tik privatūs asmenys (turi jau kalbėt su žmonėm, kad gautum, dažniausiai gauna iš lenkų). Originalias stumdo per ebay, amazon, tcgplayer, cardmarket.eu ir daug kitų svetainių. Neskaitant pristatymo mokesčių, jos centus kainuoja, bet turi būt greitas, nes geri pasiūlymai neužsilaiko ilgai.

Su booster'iais laimės reikalas, nes meti pinigus į nežinia kur, gal gausi rares, o gal negausi :D Dėl to geriau pirkt spares.
Redaguota 2016-12-19 14:21
🕐 2016-12-19 14:30 #5
aš pirkčiau ir dabar iki 100€ originales Yugioh kortas, jeigu rasčiau, bet ką aš randu skelbimuose, ten klastotė. Suvesti į konami reikia kortos id matysi, padielka ar ne. Turguje mačiau pilna tų kortų po 2 € bet jos klastotė, net ir aprašymas su pavadinimu neatitinka. Šis Yugioh žaidimas tikrai neblogas. Galima susideti mišrią kaladę ir pakankamai gerą, tik reikia turėti su kuo žaistim Aš to single rėžimo nežaidžiau beveik. Žaidžiau mp tinkle :D Gal su kompiuteriu ir yra įdomu, bet ne tam pirkau šį žaidimą.
Dėl crackintos versijos, man atrodo su ja mp nepažaisi :D Dv įkelkit Non-steam versiją, patikrinsim :D
🕐 2016-12-19 14:42 #6
Kaip ir minėjau, kortų vertė ilgai neišsilaiko. Po metų jos jau būna nuvertėjusios, nebent limited/promo edition. Cracked versiją įkelčiau, bet kol kas nematau gero leidimo.
Redaguota 2016-12-19 15:06
🕐 2016-12-20 00:41 #7
Pilnas kortų sąrašas su boosteriais:

1. Naujas: http://thecardhub.net/Full-Card-List/
2. Senesnis, bet mažiau lagina jeigu su telefonu: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=814689673
🕐 2016-12-28 18:39 #8
Yra internete jau pilna Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist versija su visais 18 DLC. O aš pirkau iš Steam už 20€ :D Dv įdėkit piratinę, ten yra 7484 kortos :D Steam versija turi tik 6800 kortų be dlc :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti