📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Pirma mašina
52 žinutės · 13,214 peržiūros
🕐 2017-01-08 11:53 #1
Norėčiau sužinoti jūsų nuomones ką siūlot pirkti pirmai mašinai :D Baigiu jau teises išsilaikyt laikiu savo 18 gimtadienio ir pagrindinio važiavimo :D Tik dabar noriu paklaust ką jūs pirktumet kaip pirmą mašiną? Aš žiūrėjau kelis variantus imant pvž: senesnį e36 modelį 2,5l už kokius 700e ką jūs apie tai manot?
🕐 2017-01-08 12:00 #2
pirma mašina? galu varoma, 2,5l ? gl tau.
🕐 2017-01-08 12:02 #3
a2 parašė:
pirma mašina? galu varoma, 2,5l ? gl tau.

Nesvarbu tas galu varomas man kaip tik smagiau, 1,5 metų be teisių varinėju nu, bet pasisaugodamas :D
🕐 2017-01-08 12:05 #4
Aš irgi svajojau kažkada apie "kregždę" iki tūkstančio, bet viena problemėlė visos jos yra puvėkai, nusipirkus į jas reiks kišt ir kišt. Aišku nebent tu esi turtingų tėvų jaunuolis kuris norės atsirestauruot tą "kregždutę".
Redaguota 2017-01-08 12:06
🕐 2017-01-08 12:09 #5
Fighter tools bass parašė:
Aš irgi svajojau kažkada apie "kregždę" iki tūkstančio, bet viena problemėlė visos jos yra puvėkai, nusipirkus į jas reiks kišt ir kišt. Aišku nebent tu esi turtingų tėvų jaunuolis kuris norės atsirestauruot tą "kregždutę".

Nu supranti aš nu ne iš ūbagų šeimos, bet žiūriu į tokią kregždę nevisiškai supuvusią ir dar variklis kad pro dugna nekristu man svarbu 2 metam paimt kol lapukas dings ir nebūtų taip gaila jeigu ir į avariją patekčiau

O po 2 metų paimt jau kitą mašiną
Redaguota 2017-01-08 12:09
🕐 2017-01-08 12:11 #6
Nesuprantu kam tokios mandros mašinos tik teises išsilaikius... Jeigu vairuoji 1,5 metų, tai nereiškia, kad turi jau stažo. Geriausias variantas manau būtų koks Golf IV arba kokia Audi A4. Galios užtenka, priekiniai varomi ir atrodo irgi pritraukiančiai. Nieko mandro, bet kaip pradinės mašinos manau puikiai tiktų.
🕐 2017-01-08 12:12 #7
MiKKi parašė:
[quote]Fighter tools bass parašė:

Nu supranti aš nu ne iš ūbagų šeimos, bet žiūriu į tokią kregždę nevisiškai supuvusią ir dar variklis kad pro dugna nekristu man svarbu 2 metam paimt kol lapukas dings ir nebūtų taip gaila jeigu ir į avariją patekčiau

O po 2 metų paimt jau kitą mašiną
[/quote]
Jo aš suprantu pas mane ta pati logika, bet nežinau sunku ką rast iki tukstančio. (Kai kalba eina apie bmw)
Redaguota 2017-01-08 12:12
🕐 2017-01-08 12:14 #8
KTooTa parašė:
Nesuprantu kam tokios mandros mašinos tik teises išsilaikius... Jeigu vairuoji 1,5 metų, tai nereiškia, kad turi jau stažo. Geriausias variantas manau būtų koks Golf IV arba kokia Audi A4. Galios užtenka, priekiniai varomi ir atrodo irgi pritraukiančiai. Nieko mandro, bet kaip pradinės mašinos manau puikiai tiktų.

Nesakau, kad 1,5metų čia yra daug, bet vienas dalykas, kad beveik prasivažinėjau visą laika tik su galu varomu.. O aš nežinau jau nuo 13metų esu tik "BMW" fanas taiii :D
🕐 2017-01-08 13:23 #9
"Beemeris" + 2.5 l variklis + žalias lapas = MINIMUM 300 eurų draudimas; gali kilti nevalingas noras pažadinti žvėriuką. :D
🕐 2017-01-08 13:37 #10
Admirolas parašė:
"Beemeris" + 2.5 l variklis + žalias lapas = MINIMUM 300 eurų draudimas; gali kilti nevalingas noras pažadinti žvėriuką. :D

Draudimas tai joo pigiai neatsieis :D nu bet žveruka stotelėj negalvoju palikt :D
🕐 2017-01-08 13:56 #11
MiKKi parašė:
[quote]Admirolas parašė:

Draudimas tai joo pigiai neatsieis :D nu bet žveruka stotelėj negalvoju palikt :D[/quote]

Tas žvėris tau skaudžiai kirs per kišenę, pas mane kolegijoje ne vienam taip jau nutiko. Pradedančiąjam geriau nepradėt su 4WD arba RWD ir galingu motoru, nusileisk ant žemės ir imk ką nors paprastesnio.
🕐 2017-01-08 14:02 #12
MiKKi parašė:
[quote]KTooTa parašė:

Nesakau, kad 1,5metų čia yra daug, bet vienas dalykas, kad beveik prasivažinėjau visą laika tik su galu varomu.. O aš nežinau jau nuo 13metų esu tik "BMW" fanas taiii :D[/quote]
supaprastek, vien su tokiu mastymu kad esi "BMW FANAAAS WOO DRIFT4LIFE" tu tik tapsi statistika mirtims keliuose. pasiimk kazka paprastesnio, po poros ziemu kai priprasi tada ir pasiimk kazka rimtesnio jeigu jau nori. nors gal mastymas surimtes ir suprasi kad nereikia tau to bmw.
🕐 2017-01-08 16:40 #13
based1G parašė:
[quote]MiKKi parašė:
[quote]KTooTa parašė:

Nesakau, kad 1,5metų čia yra daug, bet vienas dalykas, kad beveik prasivažinėjau visą laika tik su galu varomu.. O aš nežinau jau nuo 13metų esu tik "BMW" fanas taiii :D[/quote]
supaprastek, vien su tokiu mastymu kad esi "BMW FANAAAS WOO DRIFT4LIFE" tu tik tapsi statistika mirtims keliuose. pasiimk kazka paprastesnio, po poros ziemu kai priprasi tada ir pasiimk kazka rimtesnio jeigu jau nori. nors gal mastymas surimtes ir suprasi kad nereikia tau to bmw.[/quote]
Aš nuo pat pradžių laukiau tokio atsakymo jeigu man patinka vat būtinai BMW tai jau esu ta auka kaip tu dabar sakai ir aš būsiu lygiai toks pat kaip visi? Taip aš jaunas ir durnam aišku kad nevažinėsiu kaip pensininkas bet kodėl toks nusiteikimas prieš žmones kuriem patinka BMW? Mašina nėra kalta kad vairuotojas kaušas :)
🕐 2017-01-08 16:44 #14
Nekreipk dėmesio tu į jį.
Redaguota 2017-01-08 16:46
🕐 2017-01-08 16:47 #15
cia nebuvo ne biskio jokio nusiteikimo pries bmw vairuotojus. tiesiog abejoju kad turi normaliai patirties ir jau skubi sest i 2.5. tau to tiesiog NEREIKIA, uzsimanysi padurnavot ar pavaidint pries kazka, nesuvaldysi ir prisidirbsi.
ir antra, kadangi tu iskarto nusistates kad pirma masina bus ne silpnas bmw vien del to, kad esi fanas, tai tiesiog irodo kad dar nesi pakankamai subrendes. galetum atsizvelgti i daugeli kitu dalyku, bet prioritetu #1 tampa meile markei.
Redaguota 2017-01-08 16:48
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti