Sveiki, pirkau pries menesi is zmogaus steam acc uz 30 eur, pravedziau pinigus, perrase steam acc ant manes, pakeite i mano el pasta, ten buvo gta v, tai ir sito social club pakeite ant mano el pasta, siandien po mazdaug menesio, nebeina prisijungti, susiradau ta steam acc, vel toks pat kaip ir pries parduodant, kad buvo, skambinau jam, sake, kad ale nieko nezino, bet aiskiai matosi, kad meluoja, po skambucio iskart pakeite varda steam ir visa kita, vel skambinau sakiau jam, kad aiskiai meluoja, bet jis vistiek sako, kad jis nieko nedare...Kaip manot policija padetu ar jau viskas ?
Ta prasme, parasyciau pareiskima, kad apgavo jis mane, kai jam pinigus sumokejau, bet ar eitu irodyt kaip nors ?
aivarasss46 parašė:
Dėl žaidimu policija :D
Tegu dar nusisamdo detektyvą, gal bus koks Seklys Morka :D
EDIT: Perkant acc tu vienaip ar kitaip žinot, kad rizikuoji, nes tai nelegalu. Dėl to reik eit su tarpininku ir daryt viską tą pačią dieną.
Redaguota 2017-01-22 19:40
Tai jei policijoj parasyciau pareiskima, nes as zinau jo banko saskaita ir telefono numeri, kad pirkau ir apgavo, ar policija apsiimtu ?
Ta prasme as pirkau ir jis viska man dave, tik po menesio dabar pasirodo, kad apscamino.
Redaguota 2017-01-22 19:44
Gal atrodo kvailai, bet pirkdamas acc jau tu pažeidi steam teisykles. Tai tavo pareiškimas, gali atsigręžti ir prieš tave.
Redaguota 2017-01-22 22:48
Tai niekaip nebeimanoma atgauti pinigu ?
Ne, nebent susiradęs gatvėje atkirsi jį.
Steam draudžia paskyrų mainus ar pardavimus tai steam nepadės nebent meluosi. Policija nemanau kad užsiims. Jeigu po pirkimo steam acc pirkai kanors per steam naudodamas savo email'ą gali bandyti rašyti kad acc pavoge ir supportas prašys paskutinių pirkinių išklotinių bet mažai šansų kad atgausi nes paskyra pardavėjas turėjo prieš tave
Pirma susisieki su supportu parašai visa išsamia info apie acc kokie kada pass buvo, el.p ir pan, (ofc nemini kad acc pirktas). Tada tikiesi kad sugražins. Jei ne rašai pardavėjui kad suteiktu papildoma info arba sugražintu pats (atsisakymas - kaltės pripažinimas. Kitu atveju samdai samdomus žudikus, 12-ečius ddoserius arba grasini, kad mamai pasiskūsi. Paskutinis variantas informuok steama apie pardavinėjima ir etc, ždž sunaikink acc.
Redaguota 2017-01-23 16:14