Sveiki , is pavadinimo gal supratot , kad man ismete kompe kad reik suaktyvint windows , kompo apacioj desinej pusiai pastoviai uzrasas ten stovi. Tai kaip reik susitvarkyt , ir dar , ar tai gali itakot kompo veikima ? :)
aha , aktyvinimui reikalings kodas , ji turbut pirkti reik
Redaguota 2017-12-20 18:20
ir kas cia juokingo , klausiu gal galit padet , nes nzn kaip aktyvint , praso to kodo , kitaip nemoku
atsisiusk per torrent sita programa ir nusikrekinsi savo windausus https://extratorrent.ag/torrent/6656908/Windows+KMS+Activator+Ultimate+2017+v3.2.8.torrent.html
juokinga buvo ne is tavias tik panasius zodzius pasakei kaip mano drauge siandien : kad turbut pirkt reikia
Redaguota 2017-12-20 18:33
ane , is pirmo juokias , dbr jau atsiuncia nuoroda torrent , neaisku ar veiks
neatidaro to failo
Redaguota 2017-12-20 18:42
as tau sakau kad veiks o juokiausi tikrai ne is tavias o is tavo posakio kad turbut teks pirkt nes pries kelias valandas toki pat posaki mano drauge pasake kai valydama akvariuma sudauze zuvytes i bliuda sudeja ir pasake ka dabar daryt turbut reiks pirkt akvariuma :D
nezinau man viska atidaro
Redaguota 2017-12-20 18:45
Jei Windows 7, parsisiusk Windows loader, jei Windows 10, KMSPico
Redaguota 2017-12-20 19:30
hamek parašė:
nu taip reikia
Kaip pries tai kazkas minejo, windows loader geras pasirinkimas windows 7 aktyvuot, kazkada ir pats naudojau, tai rekomenduociau ir tau. Tik neperskaityk to ka pirmiau rasiau su piktu tonu galvoje :D
Redaguota 2017-12-20 22:05
pas mane W10 tai gal ten ta kita programa Kmspico , gal suveiks
nu tai reiks megint. o kodel juos reik aktyvint ? nes kai irase buvo tvarkoj , bet po kiek laiko ismete tuos uzrasus ant ekrano