📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kvepalai
11 žinutės · 3,371 peržiūros
🕐 2018-08-02 14:58 #1
Ieškau merginai kvepalų ir niekaip neišrenku, pastarieji kvepalai ties kuriais apsistojau kol kas ir galvoju juos pirkti yra https://www.parfumexpress.lt/katalogas/lancome/ kurie nors iš šių. Gal žinote, kurie geresni ir galite patarti?
🕐 2018-08-03 10:37 #2
Viskas priklauso koks kvapas jai labiausiai patinka, ar tai vaisiu, medzio, rytietiski ir panasiai.
🕐 2018-08-03 13:28 #3
Su kvepalais prasausi, neverta
🕐 2018-08-03 14:46 #4
heLy parašė:

Pritariu, merginos turi kokias 10 cisternų kvepalų, tad nustebint neišeis. Pirk kad ir pačius brangiausius, nieko nebus ypatingo.
🕐 2018-08-03 16:37 #5
FoxoNN parašė:
[quote]heLy parašė:

Pritariu, merginos turi kokias 10 cisternų kvepalų, tad nustebint neišeis. Pirk kad ir pačius brangiausius, nieko nebus ypatingo.[/quote]
nes bobos nezino pacios, ko jos nori ir kas jom patinka is tikruju, trust me, keliuose relationships buvau po kelis metus ir visad tas pats :D gali nupirkt visiskai vienodus kvepalus i tuos, kuriuos jos turi(sako, kad dievina) ir geras atvejis jog sakys, kad nepatinka... :D
🕐 2018-08-04 16:23 #6
Man buvo lengviausia, kai ji man pati pasakė kokie jos norimi. Geriausia - išsiaiškint kokie jai patinka. Tiesiog apsimesk durneliu ir nusivesk ją į parduotuvę kur pardavinėja kvepalus. Kai ji pradės žiūrinėt ir uostinėt (o tikrai pradės) , tada savo tyrimą būsi atlikęs.
🕐 2018-08-04 17:03 #7
BaconStrip parašė:
Man buvo lengviausia, kai ji man pati pasakė kokie jos norimi. Geriausia - išsiaiškint kokie jai patinka. Tiesiog apsimesk durneliu ir nusivesk ją į parduotuvę kur pardavinėja kvepalus. Kai ji pradės žiūrinėt ir uostinėt (o tikrai pradės) , tada savo tyrimą būsi atlikęs.

5000 IQ krč, nebūčiau pats sugalvojęs xDD
🕐 2018-08-04 19:46 #8
FoxoNN parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

5000 IQ krč, nebūčiau pats sugalvojęs xDD[/quote]

Infinite IQ :D
🕐 2018-08-04 20:22 #9
BaconStrip parašė:

nu bet berniukas gudriau ir sugalvot negalejo. nusivedi i koki akra, o ten gi visko pilna, ji tegul veda kur nori eit ir vsio. strategas, +rep
Redaguota 2018-08-04 20:22
🕐 2018-08-04 21:32 #10
TALIBANAS parašė:
[quote]BaconStrip parašė:

nu bet berniukas gudriau ir sugalvot negalejo. nusivedi i koki akra, o ten gi visko pilna, ji tegul veda kur nori eit ir vsio. strategas, +rep[/quote]

Building rep once again. Hell yeah, Galima ir tokią taktiką naudoti. Didelė tikimybė, kad pasuks į batų parduotuvės pusę.
🕐 2018-08-06 18:18 #11
heLy parašė:
nes bobos nezino pacios, ko jos nori ir kas jom patinka is tikruju, trust me, keliuose relationships buvau po kelis metus ir visad tas pats :D gali nupirkt visiskai vienodus kvepalus i tuos, kuriuos jos turi(sako, kad dievina) ir geras atvejis jog sakys, kad nepatinka... :D

Toli grazu ne visos. Yra vyrisku moteru, kurios nesicackina, bet tada jau atitinkamai kerta per pinigine.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti