Ieškau merginai kvepalų ir niekaip neišrenku, pastarieji kvepalai ties kuriais apsistojau kol kas ir galvoju juos pirkti yra https://www.parfumexpress.lt/katalogas/lancome/ kurie nors iš šių. Gal žinote, kurie geresni ir galite patarti?
Viskas priklauso koks kvapas jai labiausiai patinka, ar tai vaisiu, medzio, rytietiski ir panasiai.
Su kvepalais prasausi, neverta
Man buvo lengviausia, kai ji man pati pasakė kokie jos norimi. Geriausia - išsiaiškint kokie jai patinka. Tiesiog apsimesk durneliu ir nusivesk ją į parduotuvę kur pardavinėja kvepalus. Kai ji pradės žiūrinėt ir uostinėt (o tikrai pradės) , tada savo tyrimą būsi atlikęs.
BaconStrip parašė:
Man buvo lengviausia, kai ji man pati pasakė kokie jos norimi. Geriausia - išsiaiškint kokie jai patinka. Tiesiog apsimesk durneliu ir nusivesk ją į parduotuvę kur pardavinėja kvepalus. Kai ji pradės žiūrinėt ir uostinėt (o tikrai pradės) , tada savo tyrimą būsi atlikęs.
nu bet berniukas gudriau ir sugalvot negalejo. nusivedi i koki akra, o ten gi visko pilna, ji tegul veda kur nori eit ir vsio. strategas, +rep
Redaguota 2018-08-04 20:22