kas gali buti,kad man per gta sa neveikia kamera?pats zaidimas veikia,gali vaiksciot,vazinet,gali daryt viska,ka tik nori...bet vat kamera neveikia,ir tai trugdo zaisti...
Redaguota 2011-04-18 19:47
Ta prasme, negali vaizdo sukiot? tai labai dažna SA problema, ypač jai modintas. Bandyk spaudinėt esc, man padeda. Dar gali nuleist žaidimą ir vėl įjungt. Blogiausiu atveju teks perrašyti SA.
dbr nebepadeda ir tj,kad ir spaudineju Esc...anksciau padedavo,bet db ne...o jaigu daug sykiu spaudineju,tj isvis pastringa zaidimas,ir tenka perkraut pc,nes kitaip neina isjungti...
Man irgi tas pats su ESC spaudinėjimu,pastringa žaidimas,bet kartais leidžia išjungti paspaudus CTRL+ALT+DELETE.O kartais tenka perkrauti pc...Gal žino kas nors,kodėl taip?
o man ir su CTRL+ALT+DELETE neleidzia isjunkt...
Geras man taip nebuvo nors kai senai GTA SA zaisdavau tai ji uzmodines nemazai buvau bet kamera nepjaudavo taip grybo!!!!
Ka zn man taip niekada nebuvo, gal cia nusigrybavo mouse look opcija ar panasus sh
O per nustatymus neina ten ko suchimiciot? :|:=
windows'ai xp
per nustatymus nieko nekeiciaus,ir isvis ten seniai besu lindes...
eikt į options , ten kaškur mause nu nebežinau bet man irgi taip būdavo , tj per options nusistatau nes kaškaip nusistato tipo kad vietoj pelės joystikas būtu man atrodo.. Pabandyk su num lockais 4 8 6 2 mygtukais kamerą pasukinėt.. Jei veiks su tais mygtukais tada eik į nustatytums ir ieškokis :) man irgi taip buvo
jau bandziau ir su skaiciais...neveikia...
O gal esu koki pulteli prijunges prie kompo, nes jis kartais sukelia problemu.
Bet nebutinai tas pultelis beto gi jei nusitates su klava tai ir su ja losi!!!
ne,pultelio niekados nesu bandes jungtis...
db persirasiau GTA SA,bet beda ta pati išliko...vaizdas su pele vis tiek nesisukinėja,bet dbr jau su skaičiais sukinėjasi...kaip reik nustatyt,kad su pele sukinėtusi?
Redaguota 2011-04-24 17:05