Norėčiau paklausti kokią antivirusinę patartumėte , nes manasis "Avira" baigia dienas.
Redaguota 2011-05-03 22:10
ESET NOD32 gali bandyti, man per jau 1 metu kaip PC nereikia tvarkyt nuo virusu.
Jo jimk eset nod32 arba smart security labai gera antivirusine pats naudoju ir virusu nera o kai naudojau visokias aviras ir avg tai virusu buvo daug
Nžn man geriausia Kaspersky internet security 2011. Manau jai gera pc turi imk ja. Didelis pliusas kad ja galima išjunkti ir tvarka palaiko pc.
Redaguota 2011-05-03 22:59
as naudoji avast bet kad jis del kazkoliu sudu iserikuoja ir nzn ka man daryt
zakaras, siuskis nod32, ismokisiu kaip nulaužti ir nebus jokiu problemu. Jau apie 2metus ją naudoju ir nesiskundziu.
Redaguota 2011-05-04 09:31
as naudoju avira jau nuo 2000 metu ir nesiskundziu ir kaskodel virusu nera ir mano buves kompas kur atidaviau sesei pas ja veike tiek mano naujas ir nera jokiu virusu
as naudoju avast ir nesiskundziu...jau 2 metai,kaip ja turiu ir virusu nera...o kai turejau nod32,tai virusu budavo daug...na nezinau,bet as patarciau imt avast,man ji geriausia antivirusine,kiek esu turejes...
Avast patarciau imti, nes jau 2 metus naudoju ir jokiu nusiskundimu ;) Kiek pamenu su nod32 tai virusu nestigo :)